Απλά μαθήματα καλοκαιρινών κοκτέιλ

Ο wine blogger του in2life, Θόδωρος Λέλεκας, και η mixologist του εστιατορίου Abovo στο Κεφαλάρι, Μυρσίνη Σπανέλη, μας μυούν στον πολύχρωμο και μεθυστικό κόσμο των cocktails, σε ένα δροσερό βίντεο.
Απλά μαθήματα καλοκαιρινών κοκτέιλ
Στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, πλέον, cocktails και διασκέδαση πάνε μαζί. Σήμερα τα cocktails είναι ευφάνταστα, πολύχρωμα και πληθωρικά, ενώ αλλάζουν ανάλογα με την εποχή: δυνατά και πικάντικα το χειμώνα, δροσερά και εξωτικά το καλοκαίρι.

Η Ελλάδα λοιπόν ακολουθεί το διεθνές trend και γεμίζει cocktail-bars που κατακλύζονται από φανς κάθε στυλ και ηλικίας. Μετά τη δουλειά, πριν το φαγητό, μαζί με το γεύμα αλλά και για όλο το βράδυ, τα πιο δημιουργικά cocktails μπαίνουν στα πιο πρωτότυπα ποτήρια και φιγουράρουν μεγαλοπρεπώς σε μπάρες και τραπέζια.

Μέσα σε όλο αυτό το ρεύμα, το in2life αποκρυπτογραφεί τους κώδικες, αποκαλύπτει τα μυστικά και μοιράζεται μαζί μας τις συνταγές των πιο απολαυστικών cocktail του φετινού καλοκαιριού. Ο Θόδωρος Λέλεκας επισκέπτεται το εστιατόριο Abovo στο Κεφαλάρι για να συναντήσει την mixologist Μυρσίνη Σπανέλη και να μας μυήσουν μαζί στον πολύχρωμο και μεθυστικό κόσμο των cocktails.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v