Ανδρικά αξεσουάρ για λίγους και εκλεκτικούς

Πώς ξεχωρίζει ο bon viveur που προσέχει στην λεπτομέρεια την εμφάνισή του; Από τις κασμιρένιες κάλτσες του, τα χρυσά μανικετόκουμπα, την μεταξωτή γραβάτα και μερικά ακόμα καθημερινά αξεσουάρ που, όμως, κάνουν την διαφορά.
Ανδρικά αξεσουάρ για λίγους και εκλεκτικούς
Ο πραγματικός bon viveur όχι μόνο δεν γνωρίζει κρίση, αλλά και δεν διστάζει να ξοδέψει και 150 ευρώ για ένα panama hat –θεωρεί αυτονόητο ότι αυτό θα είναι χειροποίητο, όπως φυσικά και η τσάντα-φάκελος που κρατά για τις καθημερινές επαγγελματικές του συναντήσεις.

Αν νιώθετε και εσείς κάπως έτσι, ελευθερώστε τον bon viveur που κρύβεται μέσα σας με πέντε καθημερινά αξεσουάρ που προσδίδουν κύρος, στιλ και φινέτσα απλά και μόνο με την ύπαρξή τους στην γκαρνταρόμπα σας.

Μανικετόκουμπα Theo Fennell
O Theo Fennell είναι Βρετανός κοσμηματοποιός που τα τελευταία 25 χρόνια έχει κερδίσει το ανδρικό, κυρίως, κοινό με τα ντελικάτα και ιδιαίτερα σχέδιά του.
Οι μέλισσες της φωτογραφίας είναι φτιαγμένες από χρυσό 18 καρατίων και λευκόχρυσο, με μαύρο ρόδιο.
Τιμή: 2.250 λίρες (περίπου 2.760 ευρώ) – Αγοράστε τις online από εδώ.




Γραβάτα σε στενή γραμμή Drake’s
Γραβάτα σε στενή γραμμή, με φάρδος 7 εκ., ραμμένη στο τελείωμα, από 100% μετάξι.
Το σχέδιό της είναι λεπτό μαύρο καρό, με διακριτικό πιε ντε πουλ. Μπορεί να φορεθεί καθημερινά, αλλά και σε ιδιαίτερες περιστάσεις.
Τιμή: 117 ευρώ - Αγοράστε την online από εδώ.



Κασμιρένιες κάλτσες Pantherella
Πολυτελείς κάλτσες από 85% κασμίρι και 15% nylon –πλένονται αποκλειστικά στο χέρι. Διατίθενται σε 11 διαφορετικά χρώματα.
Τιμή: 29,65 ευρώ ανά ζευγάρι – αγοράστε τις online από εδώ.





Panama hat My Bob
Panama hat από πραγματική ψάθα και μπλε κορδέλα, φτιαγμένο στο χέρι και με ραμμένο το λογότυπο My Bob.
Τιμή: 141 ευρώ (συν 24,50 ευρώ τα έξοδα αποστολής) – αγοράστε το online από εδώ.




Τσάντα χειρός για το γραφείο και για ταξίδια Travelteq
Τσάντα για το γραφείο ή και για ταξίδια, σχεδιασμένη ειδικά για να χωρέσει laptop 15 ιντσών, από γνήσιο δέρμα Φλωρεντίας, με αδιάβροχο, nylon εσωτερικό. Διαθέτει οκτώ «θέσεις» εκ των οποίων η μία είναι θέση για τσιγάρα, και τρεις από αυτές κλείνουν με φερμουάρ. Επίσης, διαθέτει και εξωτερική «θέση» για εισιτήρια αεροπλάνου, γυαλιά ηλίου ή κινητό τηλέφωνο (διατίθεται και σε διάσταση 17 ιντσών) για μεγαλύτερα laptop.
Τιμή: 534 ευρώ – Αγοράστε την online από εδώ.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v