Μουσείο σοκολάτας για... δυό μέρες στην Αθήνα!

Την πιο γλυκιά επέτειο ετοιμάζεται να γιορτάσει η σοκολατοποιΐα Παυλίδη, στήνοντας ένα απολαυστικό μουσείο σοκολάτας στις εγκαταστάσεις της. Η ιστορία της αγαπημένης «υγείας» των Ελλήνων θα ξεδιπλωθεί σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο σοκολατένιες εκπλήξεις.
Μουσείο σοκολάτας για... δυό μέρες στην Αθήνα!
Όλα τα παιδιά που έχουν παρακολουθήσει με γουρλωμένα μάτια το Εργοστάσιο Σοκολάτας του Τσάρλι, ευχόμενα να υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην χώρα μας, θα δουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται αυτό το σαββατοκύριακο. Φρόντισε γι’ αυτό ο «Παυλίδης», που γιορτάζει τα 150 χρόνια της "Σοκολάτας υγείας" και σκοπεύει να περάσει την επέτειο με τον πιο… σοκολατένιο τρόπο.

Πίσω από το εργοστάσιο της σοκολατοποιΐας (Πειραιώς 135), στήνεται από αύριο και για ένα «γλυκύτατο» σαββατοκύριακο το Μουσείο Σοκολάτας Παυλίδη. Εκεί, η ιστορία της «Υγείας Παυλίδη» από το 1861 μέχρι σήμερα θα περάσει μπροστά από τα μάτια των επισκεπτών, ενώ τα παιδιά, όσοι αισθάνονται παιδιά ή απλώς οι... σοκολατόπληκτοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την γραμμή παραγωγής της σοκολάτας, μαθαίνοντας πώς παράγονται οι διάσημες «πλάκες» της. Παράλληλα, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο έχει ετοιμάσει πολλά παιχνίδια, δραστηριότητες και εκπλήξεις στον ίδιο χώρο.

Ταυτόχρονα, θα μπορέσετε να δείτε την έκθεση που ετοίμασαν οι σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design, επιμελούμενοι ιδέες για τις επετειακές συσκευασίες της σοκολάτας Παυλίδη. Φυσικά, είναι περιττό να αναφέρουμε ότι όλη αυτή η «σοκολατένια» εμπειρία θα συνοδεύεται από λιχουδιές που θα μπορείτε να γευτείτε, μέσα από «σιντριβάνια» απόλαυσης.

Τέλος, η σοκολατοποιϊα Παυλίδη δίνει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην σημαντική επέτειό της, συνεργαζόμενη με την ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά». Ένα ποσοστό από τις πωλήσεις των συσκευασιών «150 χρόνια Υγείας Παυλίδη» θα διατεθεί στην φιλανθρωπική οργάνωση για να βοηθήσει παιδιά με χρόνιες παθήσεις. Επίσης, στον χώρο του μουσείου θα λειτουργεί πωλητήριο αναμνηστικών ειδών για την περαιτέρω ενίσχυση της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Το διαφορετικό αυτό μουσείο θα λειτουργήσει για δύο ημέρες, 29 και 30 Ιανουαρίου, και ώρες 10.00-20.00. Με άλλα λόγια, οι λάτρεις της σοκολάτας γνωρίζουν πολύ καλά τι θα κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γ.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v