Maroussi Jazz Festival στο Αμαλίειο Θέατρο

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου παρουσιάζει την πιο… τζαζ βραδιά του, ένα σαββατόβραδο με μοναδικές μουσικές, φωνές και μελωδίες από την ελίτ της ελληνικής τζαζ σκηνής.
Maroussi Jazz Festival στο Αμαλίειο Θέατρο
Jazz, swing, blues, funk και οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποί τους εν Ελλάδι δίνουν ραντεβού με το κοινό στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου για ένα σαββατόβραδο γεμάτο παγκόσμιους ήχους και σύγχρονες συνθέσεις.

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Αμαλίειο θέατρο στο Μαρούσι, σε ένα μοναδικό jazz festival, τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής jazz σκηνής θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Ντέπης Σακελλαρίου. Η διοργάνωση φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στα πρότυπα διεθνών φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας την ελίτ του είδους.

Θα ακουστούν παγκόσμιες jazz, blues, swing επιτυχίες αλλά και διασκευές διάσημων κινηματογραφικών τραγουδιών και θεμάτων, αγαπημένα musical, funk επιτυχίες, groove, tango καθώς και δισκογραφία των γκρουπς. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει live αγαπημένα συγκροτήματα, μουσική και τραγούδια σε ένα μεγάλο πάρτι που θα διαρκέσει από τις 6 το απόγευμα ως αργά τη νύχτα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
18:45 Yiannis Kassetas Group
19:30 Yiorgos Psihoyios Trio
20:15 Nomad Tango by Marios Strofalis Quintet
21:00 Depy & Melodies Project
21:45 Alex Drakos Trio
22:30 Human Touch
23:15 Crazy People Music

Info:
Maroussi Jazz Festival
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 18.00
Αμαλίειο Θέατρο Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας 219)
Γενική είσοδος: 3 ευρώ
Δωρεάν είσοδος για κατόχους Artemis Card

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v