Anathema - Paradise Lost: Goth επίθεση στην Ελλάδα!

Το gothic metal έχει την τιμητική του τους επόμενους μήνες, με τους Anathema και τους Paradise Lost να επισκέπτονται την χώρα μας στις 30 Αυγούστου και 13 Σεπτεμβρίου.
Anathema - Paradise Lost: Goth επίθεση στην Ελλάδα!
Δύο από τα συγκροτήματα που έδωσαν το προσωπικό τους στίγμα στην παγκόσμια goth σκηνή και εξέλιξαν το είδος του gothic, επισκέπτονται την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τους Anathema, οι οποίοι θα εμφανιστούν στις 30 Αυγούστου στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι και στις 31 Αυγούστου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και τους Paradise Lost, οι οποίοι εμφανίζονται το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1, και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater.

Anathema
Η φημισμένη σκηνή του Liverpool μπορεί να περηφανεύεται για την μπάντα των αδερφών Cavanagh που ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι το 1990 σαν Pagan Angel. Mαζί με τους My Dying Bride και τους Paradise Lost, ηγήθηκαν του ατμοσφαιρικού doom-death metal, κυκλοφορώντας μια σειρά εξαιρετικών δίσκων όπως τα Serenades, Silent Enigma και το αριστουργηματικό Alternative 4. Στο τέλος της δεκαετίας του ‘90 οι progressive rock αναφορές τους ήρθαν στην επιφάνεια, με το Judgement να αποτελεί τομή στην καριέρα τους και οδηγό για τη μουσική συνέχεια των Anathema, που φτάνει μέχρι το φετινό Distant Satellites. Οι Anathema ξεκινούν το tour τους για την προώθηση του Distant Satellites από την Ελλάδα.


Σάββατο 30 Αυγούστου, Αθήνα (Stage Volume 1)
Κυριακή 31 Αυγούστου, Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater Open Air)

Τιμές εισιτηρίων:
Tα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 18€. Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 22€. Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr  και www.tickethouse.gr .

Paradise Lost
Για περισσότερα από 25 χρόνια το όνομα του βρετανικού συγκροτήματος συνοδεύει ποιοτικές κυκλοφορίες και δίσκους που όρισαν metal ιδιώματα. Από την… Αγία Τριάδα του ατμοσφαιρικού doom-death: Gothic/Icon/Draconian Times και τις ηλεκτρονικές gothic δημιουργίες “One Second” και “Ηost”, μέχρι τη μεγάλη επιστροφή στις μουσικές ρίζες της μπάντας που ξεκίνησε από τον ομώνυμο δίσκο και ολοκληρώθηκε στον τελευταίο studio album τoυ γκρουπ «Tragic Idol», οι δίσκοι των Paradise Lost κάθε άλλο παρά αδιάφοροι είναι.
Με την προσθήκη του Andrian Endrlandson (Haunted, At The Gates, Brujeria) στα drums, οι βρετανοί βρήκαν ένα εξαιρετικά συμπαγές line up περιοδεύοντας ασταμάτητα και συνεχίζοντας την απαρέγκλιτη πορεία τους προς την επιτυχία.


Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater


Τιμές εισιτηρίων:
Tα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 €. Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 €. Στην τελική φάση της προπώλησης (από 1η Σεπτεμβρίου) η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25 €. Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr  www.tickethouse.gr .





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v