Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής δίνουν Ρεσιτάλ στο Παλλάς

Τριάντα έξι χρόνια μετά το θρυλικό τους Ρεσιτάλ στο Σκορπιό, η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής συναντιούνται ξανά επί σκηνής, σε μια παράσταση-ταξίδι στον χρόνο υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του Σταμάτη Φασουλή.
Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής δίνουν Ρεσιτάλ στο Παλλάς
Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο. «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...», είναι μόνο τρεις σκόρπιοι τίτλοι μέσα σε μία συλλογή με υπέροχα τραγούδια που η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό τραγουδούν στο Παλλάς μαζί και πάλι.

Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μία Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Μία συνάντηση που θα μπορούσε να ήταν μόνο μία εξαιρετική σύμπτωση που γοήτευσε. Τελικά όμως ήταν αυτό που λένε η απόλυτη χημεία. Ένα μοναδικό γεγονός από δύο καλλιτέχνες που καταλήγουν πάντα να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γι' αυτό το :"Κι ύστερα..."

Για όλους όσοι το έζησαν αλλά και όλους όσοι έχουν την περιέργεια να το ζήσουν, η μουσική παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, στο συναίσθημα, στις μνήμες της ζωής της δικής τους και της δικής μας. Με την αμάραντη φωνή της Μαρινέλλας και τον χαρακτηριστικό ήχο της κιθάρας του μαέστρου Χατζή πλαισιωμένους από οκτώ μουσικούς, το Ρεσιτάλ στο Παλλάς είναι ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός.

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Φίλιππος Παπαθεοδώρου
Ενορχήστρωση - Διεύθυνση ορχήστρας: Χάρης Ανδρεάδης
Σχεδιασμός φωτισμών: Ελευθερία Ντεκώ
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς - Γιάννης Μουρίκης

Ημέρες-ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή-Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 25€, 30€, 35€, 40€, 50€, 60€
Φοιτητικό: 20€
Για κατόχους δελτίου ανεργίας: 15€ (μόνο από το ταμείο).

Αγορά εισιτηρίων
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5
Δευτ. - Σάββ. 9.00 - 20.00
Κυρ. 12.00 - 20.00

Με πιστωτική κάρτα: 210 89 38 100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v