Η Monika στη Στέγη!

Λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού της δίσκου, η Monika ανεβαίνει στη σκηνή της Στέγης, για να μας ταξιδέψει με παλιές αγαπημένες αλλά και νέες μελωδίες, συνοδευμένες από ονειρικό video art.
Η Monika στη Στέγη!
Η Μόνικα εγκαινιάζει τη νέα χρονιά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με μια σειρά μουσικών παραστάσεων με τίτλο Primal, στις 2, 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου του 2013.
Οι παραστάσεις/ συναυλίες αποτελούν την πρώτη επίσημη live επιστροφή της Μόνικα στην Αθήνα, λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού δίσκου. Η Μόνικα θα δώσει μια γεύση της νέας της δουλειάς, αλλά και θα τραγουδήσει παλιότερες επιτυχίες της όπως “Over the hill”, “Yes, I do”, “Babe” και άλλα.

Επί σκηνής θα συνοδεύεται εκτός από την μπάντα της, από έγχορδα, πνευστά και μεγάλη χορωδία, ενώ το οπτικό και εικαστικό στίγμα της παράστασης θα δώσουν ο σχεδιαστής φωτισμού Γιώργος Τέλλος και η κολεκτίβα από το Λονδίνο και τη Μαδρίτη Watergun, που υπογράφει το ειδικά σχεδιασμένο για την παράσταση/ συναυλία video art.

Με καταλύτη το φως η Μόνικα, στην πιο προσωπική της δουλειά, εξερευνά την αλληλεπίδραση των φανερών και κρυφών πτυχών της ανθρώπινης ύπαρξης.
Με έμπνευση την αέναη εξέλιξη της φύσης που έχει αποδείξει πως ό,τι φωτίζεται δε σημαίνει ότι υπερτερεί, η Μόνικα αναρωτιέται: Τι γίνεται τελικά με τη χαρισματική σκοτεινή μας πλευρά; Και πώς τη γιορτάζουμε;

Info:
Σχεδιασμός-Ιδέα: Monika, Πάνος Θεοφανέλλης, Archangel Music
Διεύθυνση Παραγωγής: Αντώνης Ζουγανέλης, Archangel Music
Light Designer: Γιώργος Τέλλος, Lighting Art
Art Director: Άρης Τσούτσας, bobstudio.gr
Sound Designer: Τάκης Σπυρόπουλος, livestudio.gr

Κεντρική Σκηνή
Ώρα έναρξης: 20:30
Εισιτήρια: 18 - 25 - 32 € | Μειωμ. 10 - 15 €

Πληροφορίες παραστάσεων και τηλεφωνική πώληση εισιτηρίων:
Tηλ.: 210 900 5 800 (Δε-Κυρ: 9:00-21:00)

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109

Πάρκινγκ στη Στέγη
Άνετη & οικονομική στάθμευση εντός του κτιρίου της Στέγης
(είσοδος από την οδό Λεοντίου)
Μόνο 5 € / 3 ώρες
Ωράριο λειτουργίας: Δε.–Κυρ. 08:00 – 01:00
Τηλ.: 2130.023.192

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v