Roger Waters: Έρχεται τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ

Στάση και στην Ελλάδα θα κάνει το "The Wall Live", η παγκόσμια περιοδεία με την υπογραφή του Roger Waters, που γιορτάζει με αυτόν τον τρόπο τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του θρυλικού άλμπουμ. Ο μπασίστας και τραγουδιστής των Pink Floyd θα εμφανιστεί στις 8 Ιουλίου σε μία μοναδική βραδιά στο ΟΑΚΑ.
Roger Waters: Έρχεται τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ
Στις 8 Ιουλίου, το «The Wall Live», η παγκόσμια περιοδεία με την υπογραφή του Roger Waters, κάνει στάση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, για να γιορτάσει μαζί με τους Έλληνες fans των Pink Floyd τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του θρυλικού άλμπουμ.

Εντυπωσιασμένος από τον ενθουσιασμό του ελληνικού κοινού, ο μπασίστας και τραγουδιστής των Pink Floyd που είχε επισκεφθεί πριν από λίγα χρόνια την Αθήνα, στα πλαίσια της περιοδείας «The Dark Side Of The Moon», επιστρέφει για να παρουσιάσει ένα οπτικοακουστικό θέαμα επικών διαστάσεων, που θυμίζει τις παραστάσεις του συγκροτήματος τη δεκαετία του ‘80, αλλά και την all-star παρουσίαση του έργου από τον Waters, με αφορμή την επέτειο της πτώσης του τείχους στο Βερολίνο, τον Ιούλιο του 1990. Κεντρικό στοιχείο του show θα είναι ένας πραγματικός τοίχος –με 74 περίπου μέτρα πλάτος και περίπου 11 μέτρα ύψος– που θα κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, για να γκρεμιστεί λίγο πριν από το τέλος του! Το μουσικό σκέλος συμπληρώνουν προβολές, εφέ και… κούκλες ειδικά σχεδιασμένες κούκλες από τον Gerald Scarfe.

Το «The wall» έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν μόνο 31 φορές σε Η.Π.Α. και Ευρώπη. Η ηχογράφησή του κυκλοφόρησε το 2000, με τον τίτλο «Is There Anybody Out There? The Wall Live 1980-81». Η σύγχρονη, αλά Roger Waters, περιοδεία «The Wall Live» έχει ήδη συμπληρώσει 56 εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική, ενώ από τον Μάρτιο ταξιδεύει επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Προσοχή! Το show πρόκειται να κινηματογραφηθεί, επομένως δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους θεατές που θα φέρουν μαζί τους κάμερα ή κινητό τηλέφωνο, ακόμη κι αν έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη, 10 Μαΐου. Συγκεκριμένα, οι online αγορές θα ξεκινήσουν στις 10.30 π.μ. από τα www.ticketpro.gr & www.tickethouse.gr, ενώ τα εκδοτήρια του Ticket House, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανοίγουν στις 10:30 π.μ. Για την πρώτη μέρα της προπώλησης, θα υπάρξει όριο αγοράς, 6 εισιτήρια ανά άτομο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
PL1 (Ανω διάζωμα): 55 ευρώ
PL2 (Αρένα): 65 ευρώ
PL3 (Κάτω διάζωμα): 88 ευρώ
PL4 (V.I.P.): 145 ευρώ

Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας
Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη
Music Land
Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο: 2310 264 880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 – 14:30 &
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00

Online: Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα: www.ticketpro.grwww.tickethouse.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v