Τίμια online δισκάδικα για να παραγγείλεις

Κάναμε μια γύρα στα πιο ενημερωμένα Online δισκάδικα της πιάτσας και τα παρουσιάζουμε σε όλους τους μουσικόφιλους.
Τίμια online δισκάδικα για να παραγγείλεις

Θα έχεις καταλάβει ότι έχουμε μια μεγάλη αδυναμία στη μουσική. Ειδικά αυτή την περίοδο, που έχουμε χαρμανιάσει χωρίς συναυλίες για σχεδόν ένα χρόνο, μοιάζει σαν τον κατάλληλο σύντροφο για να διαχειριστούμε ψυχολογικά όλα όσα ζούμε.

Ενώ το lockdown συνεχίζεται και το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό, δεν μπορούμε να κάνουμε εκείνες τις ωραίες βόλτες που είχαμε συνηθίσει στα δισκάδικα που αγαπούσαμε. Μέχρι λοιπόν να ανοίξουν και πάλι, κάναμε μια βόλτα στα Online δισκάδικα της πιάτσας και με χαρά στα παρουσιάζουμε κι όσο εσύ διαβάζεις, εμείς παραγγέλνουμε.

Vinylstore.gr

To Vinylstore είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα φτιαγμένο από και για ανθρώπους παθιασμένους με την μουσική και τον ποιοτικό ήχο. Κάπως έτσι μας υποδέχονται στον ηλεκτρονικό τους χώρο, οι άνθρωποι που τρέχουν το vinylstore.gr, ένα από τα πιο ενημερωμένα διαδικτυακά δισκάδικα της χώρας. Ειδικά αν είσαι του σκληρού ήχου θα ξετρυπώσεις ουκ ολίγα διαμαντάκια, ενώ στηρίζει και την ανεξάρτητη ελληνική σκηνή, διαθέτοντας πολλές από τις κυκλοφορίες της. Παράλληλα εκτός από βινύλια και cds θα βρεις κι εξαιρετικές επιλογές σε Merchandise για να ντυθείς κατάλληλα. Με ένα εύκολο στη χρήση και περιήγηση site, αλλά και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 ευρώ, μας έχει στάνταρ πελάτες.

Μusic Megastore

Αν είσαι μεταλάς, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις ψωνίσει από το Music Megastore, μιας και εξειδικεύεται στο είδος, φέρνοντας στο σπίτι σου όλες τις σημαντικότερες νέες αλλά και πιο παλιές κυκλοφορίες καλύπτοντας σχεδόν όλα τα παρακλάδια της ροκ και του χέβι μέταλ. Εκτός αυτού, μέσω του zendesk chat, μπορείς να τσατάρεις ελεύθερα με τα παιδιά που τρέχουν το Online δισκάδικο και να λάβεις άμεσα απάντηση για ότι σε ενδιαφέρει. Πνευματικό παιδί της δισκογραφικής Rock of Angels Records (που βγάζει κάθε χρόνο πλήθος κυκλοφοριών από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες) παρέχει ένα εύχρηστο site που σίγουρα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον στο καλάθι σου.

Παράλληλα όλες οι αγορές άνω των 30 ευρώ έχουν δωρεάν μεταφορικά, ενώ αν ξεπεράσεις τα 50 ευρώ τσιμπάς και totebag τσαντούλα, Αν το ρίξεις πολύ έξω και δώσεις περισσότερα από 100 ευρώ, τότε θα σε ανταμείψουν με ένα κουπονάκι δώρο για τις επόμενες αγορές σου.

Vinyl Monster

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά τίμιο online δισκάδικο, με μεγάλη ποικιλία επιλογών, τόσο σε καινούριους όσο και σε μεταχειρισμένους δίσκους και cds. Με πολύ καλή εξυπηρέτηση και μεγάλη γνώση επί των μουσικών οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται σου προσφέρουν καλές τιμές και κάποιες ευκαιρίες που δύσκολα θα βρεις στη χώρα μας. Παράλληλα μπορείς να βρεις κι αρκετά καθαριστικά δίσκων, όπως και θήκες βινυλίων, οι οποίες έχουν αποτρέψει πολλά εγκεφαλικά σε αρκετούς συλλέκτες της φάσης.

Σίγουρα αξίζει να δώσεις τον οβολό σου, στηρίζοντας έμπρακτα τη μουσική, μιας και το φυσικό φορμάτ είναι άλλο πράγμα, βάζοντας κάτω κάθε YouTube και Spotify.

Velona Records

Mε έδρα τη Θεσσαλονίκη κι ένα φυσικό μαγαζί επί της Μητροπόλεως οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τη Velona θέλησαν να μεταλαμπαδεύσουν λίγη από τη γνώση τους για τη μουσική και στους υπολοίπους. Για αυτό, φτιάξανε με κόπο και μπόλικο μεράκι, έναν μικρό ναό της τέχνης που αγαπούν, απευθυνόμενοι σε συλλέκτες και παθιασμένους μουσικόφιλους. Τώρα, που τα φυσικά καταστήματα παραμένουν κλειστά, το online shop του καταστήματος, παρέχει όπως και την υπόλοιπη περίοδο τη μεγάλη γκάμα των δίσκων του σε προσιτές τιμές , σεβόμενο πλήρως κάθε άνθρωπο που λατρεύει τη μουσική κι «επενδύει» τα χρήματα του σε φυσικό φορμάτ. Τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για μέχρι τρεις δίσκους, κι αν ρίξεις μια διαδικτυακή γύρα στη Velona, σίγουρα θα βρεις πραγματάκια να γεμίσεις το καλάθι σου.

Οff The Record

O Πειραιάς, όπως και να το κάνουμε, ήταν λίγο αδικημένος στο θέμα των δισκάδικων τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά ωστόσο άλλαξαν άρδην όταν άνοιξε στην Αγίου Κωνσταντίνου το Off the Record, το οποίο σίγουρα έμοιαζε βγαλμένο από τα υγρά όνειρα των βινυλιομανών. Παράλληλα με το φυσικό κατάστημα λειτουργεί κι ένα εξαιρετικά ενημερωμένο online shop, που θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό μουσικόφιλο, μια και καλύπτει όλα τα είδη, φέρνοντας στην πόρτα σου όλες τις σημαντικές κυκλοφορίες των τελευταίων χρόνων.

Εύκολο στην περιήγηση το σάιτ, προσφέρει ασφάλεια στις συναλλαγές με κάθε χρήστη, ενώ το εξυπηρετικό προσωπικό του, θα σου βρει κάθε δισκάκι που ψάχνεις, χωρίς να δώσεις μια περιουσία.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v