Οι ταινίες που θα δούμε στα θερινά τον Ιούλιο

Και κομεντί έχουμε, και Lion King έχουμε, και Ζυλιέτ Μπινός και Spiderman και Σύνδρομο της Στοκχόλμης με Ίθαν Χωκ. Περάστε κόσμε.

Διακοπές στη Βενετία (Venise n’est pas en Italie)
Πρεμιέρα: 4 Ιουλίου

Μια καθ’ όλα δυσλειτουργική γαλλική οικογένεια φεύγει για διακοπές στη Βενετία, όπου έχει προσκαλέσει τον 15χρονο γιο τους το κορίτσι που του αρέσει. Ανάλαφρη γαλλική κωμωδία, ό,τι πρέπει για θερινό, σε σκηνοθεσία Ivan Calbérac με τους Benoît Poelvoorde και Valérie Bonneton στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.



Η Ληστεία του αιώνα (The Vault)
Πρεμιέρα: 25 Ιουλίου

Το 1975, μια συμμορία από μικροεγκληματίες αποπειράται να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στην πιο μικρή πολιτεία των ΗΠΑ, το Rhode Island. Την ιστορία τους σκηνοθετεί για τη μεγάλη οθόνη ο Tom DeNucci.



Ποια νομίζεις ότι είμαι (Who you think I am)
Πρεμιέρα: 18 Ιουλίου

Για να παρακολουθήσει τον εραστή της, η 50χρονη Κλαιρ δημιουργεί ψεύτικο προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα ως Κλάρα, μια πανέμορφη εικοσιτετράχρονη κοπέλα, και καταλήγει να ερωτεύεται με τον φίλο του εραστή της. Η Ζυλιέτ Μπινός πρωταγωνιστεί σε μια συγκλονιστική ιστορία όπου ψέμα και αλήθεια συγχέονται. Σκηνοθετεί ο Safy Nebbou.



Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνοι (Murder by Death) - Επανέκδοση
Πρεμιέρα: 18 Ιουλίου

Οι πέντε διασημότεροι ντετέκτιβ στον κόσμο προσκαλούνται σε γεύμα από έναν εκκεντρικό εκατομμυριούχο στον πύργο του, για να διαλευκάνουν το μυστήριο ενός φόνου που θα γίνει στη διάρκεια του γεύματος. Κλασικό «διαμάντι» σε επανέκδοση, αυτή η μαύρη αστυνομική κωμωδία κυκλοφορεί με ένα all star cast: Peter Sellers, David Niven, Alec Guinness, Truman Capote κ.α.

Η ληστεία της Στοκχόλμης (Stockholm)
Πρεμιέρα: 25 Ιουλίου

Βασισμένη στη απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία που δημιούργησε τον ψυχολογικό όρο «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» η ταινία του Ρόμπερτ Μπουντρό, είναι ένα αγωνιώδες αστυνομικό θρίλερ με ανατροπές και χιούμορ, για τον χαρισματικό ληστή της Στοκχόλμης που υποδύεται ο Ίθαν Χωκ. Πρωταγωνιστούν μαζί του η Νούμι Ράπας και ο Μαρκ Στρονγκ, και σκηνοθετεί ο Ρόμπερτ Μπουντρό.



Spiderman: Far from home
Πρεμιέρα: 4 Ιουλίου

Έναν χρόνο μετά το Spider-Man: Homecoming, οι Sony και Marvel συνεχίζουν τη συνεργασία τους με νέα συνέχεια, όπου ο άνθρωπος αράχνη (Tom Holland) θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Mysterio (Jake Gyllenhaal). Η ταινία προβάλλεται στις 4 Ιουλίου.



Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (Lion King) live action
Πρεμιέρα: 18 Ιουλίου

Πάρε χαρτομάντηλα, γιατί ο Μουφάσα ξαναπεθαίνει φέτος τον Ιούλιο, κι αυτή τη φορά σε ένα πολυαναμενόμενο live action –που σημαίνει, γυρισμένο με κανονικά ζωάκια και πολύ CGI. Τους μεγατόνους νοσταλγίας σκηνοθετεί ο Jon Favreau, και τις φωνές τους στους αγαπημένους μας χαρακτήρες δανείζουν οι Seth Rogen, Donald Glover, James Earl Jones, Beyoncé και Billy Eichner.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v