Οι Ghostbusters επιστρέφουν… όπως τους ξέραμε

Ανακοινώθηκε το νέο sequel της σειράς ταινιών Ghostbusters, και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα μαζευτεί ξανά η παλιά ομάδα.

Το 2020 θα μας φέρει μια ακόμα ταινία Ghostbusters, και όπως δείχνουν τα πράγματα, η παλιά, αγαπημένη ομάδα θα επανέλθει στις οθόνες μας. O σκηνοθέτης Τζέισον Ράιτμαν (και γιος του σκηνοθέτη της original ταινίας, Άιβαν Ράιτμαν) αποκάλυψε πως τα περισσότερα μέλη του αρχικού καστ θα επιστρέψουν σε κάποιο βαθμό στην νέα ταινία.

Συγκεκριμένα, η Σιγκούρνι Γουίβερ πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο που είχε και πριν, αυτόν της δαιμονισμένης τσελίστριας Ντέινα Μπάρετ. Εξίσου σιγουράκι φαίνεται και η συμμετοχή των Νταν Ακρόιντ, Έρνι Χάντσον και Μπιλ Μάρεϊ. Την ίδια στιγμή, τα μέλη του παλιού καστ θα έχουν και συμβουλευτικό ρόλο στην παραγωγή, καθώς ο Ράιτμαν εξήγησε πως θέλει η νέα ταινία να είναι ένας φόρος τιμής στην ταινία που τα ξεκίνησε όλα.

Η συνέχεια επί της οθόνης σε έναν χρόνο, αλλά – για να πούμε την αλήθεια – κι αυτό μας φαίνεται πολύ. Who you gonna call?


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v