ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Οι Ghostbusters επιστρέφουν… όπως τους ξέραμε

Ανακοινώθηκε το νέο sequel της σειράς ταινιών Ghostbusters, και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα μαζευτεί ξανά η παλιά ομάδα.

Οι Ghostbusters επιστρέφουν… όπως τους ξέραμε

Το 2020 θα μας φέρει μια ακόμα ταινία Ghostbusters, και όπως δείχνουν τα πράγματα, η παλιά, αγαπημένη ομάδα θα επανέλθει στις οθόνες μας. O σκηνοθέτης Τζέισον Ράιτμαν (και γιος του σκηνοθέτη της original ταινίας, Άιβαν Ράιτμαν) αποκάλυψε πως τα περισσότερα μέλη του αρχικού καστ θα επιστρέψουν σε κάποιο βαθμό στην νέα ταινία.

Συγκεκριμένα, η Σιγκούρνι Γουίβερ πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο που είχε και πριν, αυτόν της δαιμονισμένης τσελίστριας Ντέινα Μπάρετ. Εξίσου σιγουράκι φαίνεται και η συμμετοχή των Νταν Ακρόιντ, Έρνι Χάντσον και Μπιλ Μάρεϊ. Την ίδια στιγμή, τα μέλη του παλιού καστ θα έχουν και συμβουλευτικό ρόλο στην παραγωγή, καθώς ο Ράιτμαν εξήγησε πως θέλει η νέα ταινία να είναι ένας φόρος τιμής στην ταινία που τα ξεκίνησε όλα.

Η συνέχεια επί της οθόνης σε έναν χρόνο, αλλά – για να πούμε την αλήθεια – κι αυτό μας φαίνεται πολύ. Who you gonna call?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η τύχη ευνοεί τα προετοιμασμένα μυαλά."

Louis Pasteur, 1822-1895, Γάλλος επιστήμονας

  • 480 π.Χ. - Σκοτώνεται ο Λεωνίδας στη μάχη των Θερμοπυλών, μαζί με τους 300 του και τους 700 Θεσπιείς
    1882 - Ακούγεται για πρώτη φορά στη Μόσχα, στον Καθεδρικό του Σωτήρα, η Οβερτούρα του 1812, του Τσαϊκόφσκι
    1968 - Η Σοβιετική Ένωση καταλύει την Άνοιξη της Πράγας
    1991 - Το Κοινοβούλιο της Βαλτικής δημοκρατίας της Εσθονίας κηρύσσει πλήρη ανεξαρτησία από την ΕΣΣΔ

© 2002-2019 MEDIA2DAY