ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Οι Ghostbusters επιστρέφουν… όπως τους ξέραμε

Ανακοινώθηκε το νέο sequel της σειράς ταινιών Ghostbusters, και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα μαζευτεί ξανά η παλιά ομάδα.


Το 2020 θα μας φέρει μια ακόμα ταινία Ghostbusters, και όπως δείχνουν τα πράγματα, η παλιά, αγαπημένη ομάδα θα επανέλθει στις οθόνες μας. O σκηνοθέτης Τζέισον Ράιτμαν (και γιος του σκηνοθέτη της original ταινίας, Άιβαν Ράιτμαν) αποκάλυψε πως τα περισσότερα μέλη του αρχικού καστ θα επιστρέψουν σε κάποιο βαθμό στην νέα ταινία.

Συγκεκριμένα, η Σιγκούρνι Γουίβερ πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο που είχε και πριν, αυτόν της δαιμονισμένης τσελίστριας Ντέινα Μπάρετ. Εξίσου σιγουράκι φαίνεται και η συμμετοχή των Νταν Ακρόιντ, Έρνι Χάντσον και Μπιλ Μάρεϊ. Την ίδια στιγμή, τα μέλη του παλιού καστ θα έχουν και συμβουλευτικό ρόλο στην παραγωγή, καθώς ο Ράιτμαν εξήγησε πως θέλει η νέα ταινία να είναι ένας φόρος τιμής στην ταινία που τα ξεκίνησε όλα.

Η συνέχεια επί της οθόνης σε έναν χρόνο, αλλά – για να πούμε την αλήθεια – κι αυτό μας φαίνεται πολύ. Who you gonna call?


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αν επιμένεις να λες ότι τα πράγματα θα πάνε άσχημα, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να γίνεις προφήτης."

Isaac Bashevis Singer, 1902-1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας

  • 1896 - Κηρύσσεται η έναρξη των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων της σύγχρονης εποχής στην Αθήνα 
    1917 - Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι ΗΠΑ κηρύσσουν τον πόλεμο κατά της Γερμανία;.
    1957 - Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ιδρύει την Ολυμπιακή Αεροπορία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY