Το Bollywood… πάει Πάπιγκο!

Διάσημος ινδός παραγωγός του Bollywood ξεκίνησε γυρίσματα στο Πάπιγκο και τα Σύβοτα, κάνοντας την Ήπειρο… πρωταγωνίστρια σε νέα ταινία τρόμου.
Το Bollywood… πάει Πάπιγκο!
Το Πάπιγκο και τα Σύβοτα αποτελούν τους νέους… σταθμούς του Bollywood, αφού όπως αναφέρει το EpirusPost.gr, ο φημισμένος ινδός παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια ξεκίνησε τα γυρίσματα ενός θρίλερ στην περιοχή.

Η ταινία θα λέγεται Mushkil και πρόκειται για μια ταινία τρόμου, που "παντρεύει" την Ανατολή και την Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του ηπειρωτικού τοπίου. "Το Πάπιγκο έχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θέλω να περάσω μέσα από την ταινία", δήλωσε ο ίδιος, ενθουσιασμένος με τα ελληνικά τοπία.

Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες. Για τα γυρίσματα της ταινίας έχουν φτάσει στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία, παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και άλλοι τεχνικοί.

Ανάμεσά τους είναι οι διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.

Πηγή 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v