Θερινά σινεμαδάκια για ταινία κάτω απ’ τα αστέρια

Κατηφορίζουμε στην αθηναϊκή ριβιέρα, στη φύση των δυτικών προαστίων και στις ακτές του Σαρωνικού, για να απολαύσουμε ταινίες κάτω από τα αστέρια.
Θερινά σινεμαδάκια για ταινία κάτω απ’ τα αστέρια
Ρία, Βάρκιζα
Αφροδίτης 8, Βάρκιζα, τηλ.: 210 8970844
Βρίσκεται μια ανάσα από τη θάλασσα, διαθέτει άνετες κόκκινες πολυθρονίτσες, καναπέδες πίσω και σαιζλόνγκ στις πρώτες σειρές, ενώ στα τραπεζάκια του φουαγιέ αράζουμε για συζήτηση ή και… σουβλάκια πριν ή μετά την ταινία. Εδώ προβάλλονται συνήθως ταινίες α’ προβολής – όπως η Δουνκέρκη του Νόλαν αυτή την εβδομάδα (εισιτήριο 8€, κάθε Τρίτη 6€).

Σινέ Πετρούπολις, Πετρούπολη
25ης Μαρτίου 168, τηλ.: 2105012391
Στη δυτική άκρη της πόλης, το δημοτικό σινεμαδάκι της Πετρούπολης προβάλλει προσεγμένες ταινίες και ντοκιμαντέρ της περασμένης σεζόν, αλλά και κάποιες α’ προβολής. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα προβάλλει τους νέους «Πειρατές της Καραϊβικής» (Η εκδίκηση του Σαλαζάρ), ενώ το εισιτήριο παραμένει εξαιρετικά οικονομικό, στα 5€ (μειωμένο 3€).

Ακτή, Βουλιαγμένη
Θησέως και Αιόλου, Βουλιαγμένη, τηλ: 2108961337
Επιστρέφουμε στην αθηναϊκή ριβιέρα για ταινία με φόντο τα αστέρια και σάουντρακ τα κύματα. Στην Ακτή, με τις μπλε καρεκλίτσες, το καταπράσινο σκηνικό και τις φουντωτές μοβ μπουκαμβίλιες, αυτή την εβδομάδα απολαμβάνουμε το ισπανικό αστυνομικό θρίλερ «Αόρατος Επισκέπτης» στις 22.50. Το εισιτήριο στοιχίζει 8€.

Κοράλι Cinemax
Αφροδίτης και Ιθάκης, Σαρωνίδα, τηλ: 2291054097
Οι Ισπανοί επιστρέφουν για άλλο ένα θρίλερ γεμάτο αστυνομικούς γρίφους, μυστήριο και σασπένς. Στο Κοράλι της Σαρωνίδας, απολαμβάνουν στις 22.45 την ταινία «Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει», με το κυνήγι ενός serial killer από δύο αστυνομικούς με τα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Το εισιτήριο στοιχίζει 7€ (μειωμένο 6€).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v