Δωρεάν προβολή της Casablanca για ερωτευμένους!

Η Αλκυονίδα γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με μια μεταμεσονύκτια προβολή της Καζαμπλάνκας με δωρεάν είσοδο για ζευγάρια.
Δωρεάν προβολή της Casablanca για ερωτευμένους!
Με την πιο... νουάρ ιστορία αγάπης της έβδομης τέχνης, την θρυλική Καζαμπλάνκα, ετοιμάζεται να γιορτάσει η Αλκυονίδα την ημέρα των Ερωτευμένων.

Τα Μεσάνυχτα του Σαββάτου, μαζί με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα ξεκινήσει και η προβολή της ταινίας με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και την Ίγκριντ Μπέργκμαν, η οποία παρουσιάζεται σε επανέκδοση.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για 150 ζευγάρια (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέσω τηλεφωνικών κρατήσεων στο 2108220008). Μάλιστα, η Αλκυονίδα προτείνει στα ζευγάρια που θα καταφτάσουν για να δουν την ταινία, να γράψουν ένα μικρό κείμενο σε Α4, με μια ωραία ανάμνηση που έχουν από την σχέση τους. Τα κείμενα θα αναρτηθούν στον χώρο της Αλκυονίδας στις 14/2, ημέρα των ερωτευμένων.

Λίγα λόγια για την ταινία

Μια μεγάλη ερωτική ιστορία, που συνεχίζει να συγκινεί γενιές και γενιές, με ένα ονειρικό κοσμοπολίτικο φόντο: εξωτική Αφρική, διεθνείς ίντριγκες, αντιστασιακοί αλλά και αδίστακτοι vαζί, όλα μαζί σε μια υπέροχη ταινία, που έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες όλων των εποχών και θεωρείται από τις κορυφαίες στιγμές της έβδομης τέχνης. Το 1944, η Casablanca απέσπασε 3 βραβεία Όσκαρ (διασκευασμένου σεναρίου, σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας) και ήταν υποψήφια για άλλα 5. Τη μουσική της ταινίας έγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Μαξ Στάινερ.

Αλκυονίδα, Ιουλιανού 42, τηλ. κρατήσεων: 2108220008
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v