Δείτε το ζεύγος Κοκοβίκου... έγχρωμο!

Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες του παλιού ασπρόμαυρου κινηματογράφου επιστρέφει... σαν καινούρια στη μεγάλη οθόνη αυτόν τον Μάρτιο.
Δείτε το ζεύγος Κοκοβίκου... έγχρωμο!
Τι θα λέγατε να πάμε σινεμά και να δούμε… τον κύριο και την κυρία Κοκοβίκου, αλλά αυτή τη φορά έγχρωμους; Η Καραγιάννης-Καρατζόπουλος γιορτάζει τα πενήντα χρόνια της στον ελληνικό κινηματογράφο και την τηλεόραση και ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του 1965 ξανά, αλλά αυτή τη φορά με χρώμα, «σαν να γυρίστηκε χτες».

Έχοντας στη διάθεσή της έναν τεράστιο κατάλογο άνω των 325 ελληνικών ταινιών που καλύπτει πάνω από 60 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου, η Καραγιάννης-Καρατζόπουλος αποφάσισε να καινοτομήσει και να μετατρέψει την αγαπημένη ασπρόμαυρη ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα σε έγχρωμη.

Η ταινία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Τρίτη 1η Μαρτίου στa Village στο Μαρούσι, όπου η Καραγιάννης-Καρατζόπουλος θα γιορτάσει τα πενήντα χρόνια λειτουργίας της και τα 100 χρόνια από τη γέννηση του δημιουργού Γιώργου Τζαβέλλα. Η επεξεργασία έγινε στα West wing studios, inc. στη Φλόριντα, ενώ στους κινηματογράφους θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο από την Spentzos Film.

Δείτε το έγχρωμο τρέιλερ εδώ:
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v