Ταινίες πολλών αστέρων στα κανάλια Novacinema

Συναρπαστικές περιπέτειες, συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες και σπουδαίοι πρωταγωνιστές έρχονται στα κανάλια Novacinema.
Ταινίες πολλών αστέρων στα κανάλια Novacinema
Η σπουδαία Έλεν Μίρεν υποδύεται την Εβραία πρόσφυγα που τα βάζει με την αυστριακή κυβέρνηση τρεις δεκαετίες μετά το Ολοκαύτωμα. Ο Χιου Τζάκμαν και η Σιγκούρνι Γουίβερ συμπρωταγωνιστούν με τον Chappie, το πρώτο ρομπότ με ανθρώπινη λογική και αληθινά συναισθήματα. Και ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών (λέγε με Homeland) φέρνει στις οθόνες μας την αληθινή ιστορία του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου Γκάρι Γουέμπ, εναντίον της CIA.

Τρεις σπουδαίες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema τις επόμενες μέρες, και μένουν για πάντα στην καρδιά και την ταινιοθήκη μας, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που μας προσφέρει ο αποκωδικοποιητής NovaΒox+.

Chappie

Βρισκόμαστε στο κοντινό μέλλον, όπου μία ομάδα αστυνομικών ρομπότ ελέγχουν και καταστέλλουν το έγκλημα. Όταν ο Chappie, ένα από τα ρομπότ-αστυνομικούς, απάγεται και επαναπρογραμματίζεται, γίνεται το πρώτο ρομπότ με την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει συναισθήματα.



Σκηνοθετεί ο Neil Blomkamp (τον οποίο θυμάστε για τα Elysium και District 9) και πρωταγωνιστούν οι υπέροχοι Σιγκούρνι Γουίβερ και Χιου Τζάκμαν.

Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει

Βασισμένη σε μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία, η ταινία επικεντρώνεται στην υπόθεση του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου Γκάρι Γουέμπ, ο οποίος τόλμησε να τα βάλει με την CIA και άρχισε να ερευνά την πιθανή διασύνδεσή της με κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αμερική.



Σκηνοθετεί ο Michael Cuesta, το όνομα του οποίου μπορεί να μην σας λέει κάτι, σας λένε όμως σίγουρα οι σειρές που έχει σκηνοθετήσει: Homeland, Dexter και Six Feet Under, μεταξύ άλλων.

Γυναίκα από χρυσό

Η υπέρτατη Έλεν Μίρεν πρωταγωνιστεί στην ταινία του Σάιμον Κέρτις –που είχε υπογράψει και το συμπαθέστατο Μια Εβδομάδα με την Μέριλιν.



Η υπόθεση έχει ως εξής: Πενήντα χρόνια μετά την φυγή της από τη Βιέννη, η 80χρονη Εβραία Μαρία Άλτμαν επιστρέφει στην παλιά της πατρίδα για να ανακτήσει οικογενειακά κειμήλια που κλάπηκαν από τους Ναζί, συμπεριλαμβανομένου και του πίνακα «Woman in Gold» του Κλιμτ. Μαζί με τον άπειρο αλλά θαρραλέο δικηγόρο της, ξεκινά μια μάχη που διαρκεί οχτώ χρόνια και την φέρνει στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ.

Και οι τρεις ταινίες θα προβληθούν τις επόμενες μέρες σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema. Και χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που μας προσφέρει ο αποκωδικοποιητής NovaΒox+, θα προβάλλονται στο σαλόνι μας… όσο συχνά θέλουμε.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v