Έρχεται το Trainspotting no2

Την συνέχεια μίας εκ των πιο εμβληματικών ταινιών των ‘90s, του “Trainspotting”, ανακοίνωσε ο Danny Boyle.
Έρχεται το Trainspotting no2
Ο Βρετανός σκηνοθέτης, σε συνέντευξή του στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας του βιογραφικής ταινίας με θέμα τη ζωή του Steve Jobs, δήλωσε πως το επόμενο project του θα είναι το σίκουελ του Trainspotting.

Μάλιστα, η παραγωγή θα γίνει με… συνοπτικές διαδικασίες ώστε να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2016, γιορτάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα 20 χρόνια από την προβολή της πρώτης ταινίας (1996).

Βασισμένη σε μυθιστόρημα του Irvine Welsh, η ταινία ήταν η πρώτη μεγάλη εμπορική επιτυχία του Boyle, ενώ παράλληλα ήταν αυτή που έκανε γνωστό τον Ewan McGregor και απογείωσε την καριέρα του. Η ιστορία των εθισμένων στην ηρωίνη τύπων από το Εδιμβούργο έχει ψηφιστεί ως η 10η καλύτερη βρετανική ταινία όλων των εποχών.

«Και οι τέσσερις ηθοποιοί που είχαν τους βασικούς ρόλους (McGregor, Carlyle, Bremner και Miller) θέλουν να παίξουν ξανά», δήλωσε ο σκηνοθέτης. «Το μόνο που μένει είναι το να οργανώσουν τα προγράμματά τους ώστε να καταφέρουμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα – κάτι περίπλοκο μιας και δύο εξ αυτών πρωταγωνιστούν σε αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές», σημείωσε. Ο Miller υποδύεται τον Σέρλοκ Χολμς στην σειρά Elementary ενώ ο Carlyle συμμετέχει στην σειρά Once Upon A Time.

Πηγή: Guardian
 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v