Οι αγαπημένες μας στιγμές από τις ταινίες της Disney

Οι συμβουλές του Μουφάσα, το Χακούνα Ματάτα, το φιλί της Λαίδης και του Αλήτη και μερικές ακόμη από τις πιο αγαπημένες μας σκηνές από τα αριστουργήματα της Disney.
Οι αγαπημένες μας στιγμές από τις ταινίες της Disney
Αστείες, συγκινητικές, όμορφες, νοσταλγικές, υπέροχες. Οι στιγμές που μας χάρισαν οι αγαπημένες ταινίες της Disney αποδεικνύουν ότι οι animated ήρωες μπορούν να μας αγγίξουν βαθιά και να αποδείξουν ότι τα χαριτωμένα ζωάκια που πρωταγωνιστούν σε αυτές δεν είναι πολύ διαφορετικά από εμάς τους ίδιους. 

Αυτό το καλοκαίρι, έχουμε τη δυνατότητα να ξαναθυμηθούμε και να απολαύσουμε οικογενειακώς ξανά αυτές τις στιγμές, μέσα από τα κανάλια Novacinema, στα οποία κάνει… απόβαση το Animal Kingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney μέχρι τις 28 Ιουλίου. Μάλιστα, χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούμε να προγραμματίσουμε την εγγραφή των ταινιών και να τις παρακολουθήσουμε όποτε το επιθυμούμε μαζί με τα παιδιά. Παρακάτω, θυμόμαστε μερικές από τις πιο μαγικές σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στις κλασσικές ταινίες του Animal Kingdom. 

Ο Μουφάσα συμβουλεύει τον Σίμπα

Μετά από την σκανταλιά του, ο Σίμπα αναγκάζεται να ακούσει την κατσάδα του μπαμπά του. Αλλά σε αντάλλαγμα, παίρνει ένα μάθημα ζωής: Και οι βασιλιάδες φοβούνται, αλλά κοιτάζουν μπροστά. Και κάπου-κάπου, κοιτάζουν και προς τα πάνω, στ’ άστρα, από όπου τους «μιλούν» οι μπαμπάδες τους… Αυτή είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο τρυφερές στιγμές πατέρα-γιου στην ιστορία του σινεμά.

Ο Ντάμπο πετά για πρώτη φορά

Μετά από πολλές δραματικές σκηνές, με τη μητέρα του φυλακισμένη και το υπόλοιπο τσίρκο να τον κοροϊδεύει για τα μεγάλα του αυτιά, ο Ντάμπο το Ελεφαντάκι επιτέλους μαθαίνει πως το «ελάττωμά» του είναι στην πραγματικότητα αυτό που τον κάνει – στην κυριολεξία – να πετά. Κι αυτή είναι η πρώτη του πτήση.

Η Λαίδη, ο Αλήτης και… το μακαρόνι

Από τις πιο χαρακτηριστικές και ρομαντικές σκηνές των ταινιών της Disney, το φιλί που ανταλλάσσουν χάρη σε μια μακαρονάδα η λαίδη και ο αλήτης φίλος της, μας υπενθυμίζει ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι. Ακόμη κι αν είσαι σκύλος.

Οι Τιμόν και Πούμπα τραγουδούν «Χακούνα Ματάτα»

Στα δύσκολα, ο Τιμόν λέει πως «όταν σου γυρίζουν την πλάτη όλοι, γύρνα την κι εσύ, χαζό! Τις έγνοιες διώξτε, κι όπου θέλει ας βγει». Επαναλάβετε μετά από τους αγαπημένους μας ήρωες: Χακούνα ματάτα, τι υπέροχη φράση…

Η Κρουέλα Ντεβίλ… τρώει πόρτα

Η δικαίωση έρχεται για τους φίλους των 101 Σκυλιών της Δαλματίας όταν η απολαυστική «κακιά» της ταινίας, η αιμοβόρα Κρουέλα, επισκέπτεται την οικογένεια του Ρόμπερτ με ένα ανοιχτό τσεκ για να «εξαγοράσει» τα σκυλάκια τους. Αλλά οι «ψωρίληδες» δεν πρόκειται να την αφήσουν να τα κάνει γούνες.

Ο έρωτας χτυπά την πόρτα του Bambi

Το αγαπημένο ελαφάκι της Disney περπατά αμέριμνο στο δάσος με τους φίλους του, αλλά εκείνοι, μαζί με την άνοιξη, αντιλαμβάνονται ότι στο δάσος έχει καταφθάσει και… ο έρωτας, σε μία από τις πιο γλυκές στιγμές της ταινίες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v