Οι 10 κορυφαίες στιγμές του Toy Story

Με αφορμή την ανακοίνωση της Pixar για την κυκλοφορία του «Toy Story 4», θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές της σειράς animation ταινιών με τις οποίες μεγάλωσε η γενιά των ‘90s.
Οι 10 κορυφαίες στιγμές του Toy Story
Το Toy Story 4 βρίσκεται στα σκαριά. Με αυτή την ανακοίνωση, η Pixar ενθουσίασε τους εκατομμύρια φίλους του Woody, του Buzz Lightyear και των υπόλοιπων ψηφιακών παιχνιδιών που μας συγκίνησαν από το 1995 ως σήμερα.

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Toy Story 1, της πρώτης animation ταινίας με αποκλειστικά ψηφιακά σχέδια που έσπασε τα ταμεία. Το τελευταίο χτύπημα έγινε το 2010, με την τρίτη περιπέτεια των παιχνιδιών, που αποχωρίστηκαν τον πλέον ενήλικο ιδιοκτήτη τους. Γι’ αυτό και κανείς δεν περίμενε πως θα υπάρξει τέταρτη συνέχεια, την οποία ανακοίνωσε ξαφνικά ο ιθύνων νους της Pixar και σκηνοθέτης των δύο πρώτων Toy Story, John Lasseter.

Όπως δήλωσε πρόσφατα, η ομάδα της Pixar βρήκε μια εκπληκτική ιδέα για την «επάνοδο» των παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη, την οποία δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται – γι’ αυτό και ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο ίδιος. Ποια είναι αυτή η ιδέα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αν και οι φήμες μιλούν για μια ιστορία αγάπης που θα επανενώσει τους ήρωες. Ως το 2017, που αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία, θυμόμαστε τις 10 κορυφαίες στιγμές της τριλογίας, όπως τις συγκέντρωσε σε ένα αστείο όσο και συγκινητικό αφιέρωμα η Daily Telegraph.

Η πρώτη μεγάλη διάσωση των παιχνιδιών, στο φινάλε του Toy Story 1:


Ο Buzz μιλάει ισπανικά, όταν μπαίνει σε άλλο «mode» στο Toy Story 3:


Το Toy Story συναντά το Star Wars, στο TS2:


Οι βαβουροπατάτες υιοθετούν τρία εξωγήινα ορφανά στο Toy Story 2:


Η φανταστική western εναρκτήρια σκηνή του Toy Story 3:


Ο Σιντ μαθαίνει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει αν δεν συμπεριφέρεσαι καλά στα παιχνίδια σου:


Η αληθινή ιστορία της γνωριμίας της Μπάρμπι με τον μετροσέξουαλ Κεν:


Ο Buzz Lightyear μεταμορφώνεται σε γυναίκα στο Toy Story 1:


O Woody συναντά την Jesse, και τα άλλα παιχνίδια της «παλιοσειράς» του στο Toy Story 2:


Ο συγκινητικός αποχωρισμός του ενήλικου Άντι με τα παιχνίδια του στο τέλος του Toy Story 3:


Πηγή 
Επιμέλεια: Γ. Κόκουβας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v