Ρέιτσελ Βάις-Κόλιν Φάρελ στη νέα ταινία του Λάνθιμου!

Η Rachel Weisz και ο Colin Farrell προστέθηκαν στο all star cast της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, που θα λέγεται «Lobster».
Ρέιτσελ Βάις-Κόλιν Φάρελ στη νέα ταινία του Λάνθιμου!
Ολοένα και πιο λαμπερό γίνεται το cast της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος έκλεισε συμφωνία την Δευτέρα με τους πολυβραβευμένους σταρ του Hollywood, Rachel Weisz και Colin Farrell, που θα πρωταγωνιστήσουν στο «Lobster».

Ο έλληνας δημιουργός που έφτασε μέχρι τα Όσκαρ με τον «Κυνόδοντα» και έλαβε το βραβείο Σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ της Βενετίας για τις «Άλπεις» ετοιμάζεται να κινηματογραφήσει αυτή την άνοιξη την επόμενη ταινία του. Στο καστ του «Lobster» είχε ήδη ανακοινωθεί η συμμετοχή των Ben Whishaw (Άρωμα, Skyfall, Cloud Atlas), Lea Seydoux (Η ζωή της Αντέλ), Olivia Colman (Σιδηρά Κυρία, Τυραννόσαυρος, Hyde Park on Hudson), Αριάν Λαμπέντ (Άλπεις, Attenberg, Before Midnight) και Αγγελική Παπούλια (Κυνόδοντας, Άλπεις).

Με δημοσίευμά του, το κινηματογραφικό περιοδικό Variety, ανακοίνωσε την Δευτέρα πως «κλείδωσε» πλέον και η συμμετοχή της Rachel Weisz (Όσκαρ για τον «Επίμονο Κηπουρό») και του Colin Farrell (υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα για την «Αποστολή στην Μπριζ»). Μάλιστα, έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λάνθιμου: «Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Η συνεισφορά τους στην ταινία μας θα εμπλουτίσει και θα επεκτείνει τον κόσμο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουμε. Επιπλέον, η ομάδα μας, με τους παλιούς και τους νέους συνεργάτες, με κάνει πολύ αισιόδοξο και ανυπόμονο για να αρχίσουμε την δουλειά».

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν και πάλι ο ίδιος ο σκηνοθέτης και ο Ευθύμης Φιλίππου, ενώ η υπόθεση θα αφορά τον έρωτα σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου η εύρεση συντρόφου θα αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου.

Πηγή: Variety 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v