The Hobbit: Τριλογία (και) το νέο έπος του Peter Jackson

Τριλογία θα είναι τελικά και το The Hobbit, το πολυαναμενόμενο prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το πρώτο μέρος του οποίου καταφτάνει στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
The Hobbit: Τριλογία (και) το νέο έπος του Peter Jackson
Χαράς ευαγγέλια για τους fans του Τόλκιν, της μυθολογίας του και των ταινιών του Peter Jacson: Ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε σήμερα ότι το δεύτερο project του που βασίζεται στο σύμπαν του J. R. R. Tolkin, το πολυαναμενόμενο The Hobbit –που θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι το prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών– δεν θα είναι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ταινίες.

Η πρώτη ταινία, που αναμένεται στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο, έχει υπότιτλο Αn unexpected journey –όπως, μάλιστα, δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, η ενασχόληση του με τη νέα κινηματογραφική παραγωγή υπήρξε πράγματι ένα «απροσδόκητο ταξίδι» για τον ίδιο.

«Πρόκειται για μια ιστορία που ανατήχθηκε κατά τη διαδικασία της αφήγησης, όπως έλεγε και ο ίδιος ο Tolkien», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του BBC. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως το πρώτο μέρος της ταινίας «Hobbit» θα προβληθεί στους κινηματογράφους από τις 14 Δεκεμβρίου του 2012, ενώ το δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί στις σκοτεινές αίθουσες, από τις 13 Δεκεμβρίου του 2013.

Οι φήμες για γυρίσματα του τρίτου μέρους της ταινίας ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων της περασμένης εβδομάδας. Οι συζητήσεις άρχισαν μετά τα λεγόμενα του Jackson ότι ήθελε να έχει στη διάθεση του περισσότερο υλικό μετά και την ολοκλήρωση της φωτογράφησης. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που τα στοιχεία της ιστορίας "δένουν" μεταξύ τους, συγκεκριμένα, με τη δύναμη των χαρακτήρων και των ηθοποιών που τους ερμηνεύουν», σχολίασε ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε: «Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια να αναρωτηθούμε το αν θα αξιοποιούσαμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα για αυτή την ιστορία».

Η ολοκλήρωση των γυρισμάτων των δύο ταινιών Hobbit πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα. Στις ταινίες πρωταγωνιστεί ο Martin Freeman, γνωστός από τη σειρές The Office και Sherlock.

Πηγή: Ert.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v