H «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» διαθέσιμη στο Ertflix

Η πολύ-αγαπημένη Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς του Γιάννη Οικονομίδη, θα προβάλλεται δωρεάν για λίγες μέρες ακόμη από το Ertflix.
H «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» διαθέσιμη στο Ertflix
Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς απολαύσαμε την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, που από όταν κυκλοφόρησε έχει αφήσει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού σινεμά, ξεχωρίζοντας από την κινηματογραφική σοδειά των τελευταίων χρόνων.

Αν ανήκεις κι εσύ στους φανς της ταινίας που είχε καστ μεγατόνων (Βασίλης Μπισμπίκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος) τότε καλό είναι να γνωρίζεις πως για λίγες μέρες ακόμη μπορείς να την απολαύσεις δωρεάν μέσω της streaming πλατφόρμας του Ertflix.

Το στόρι της ταινίας που έχει συζητηθεί όσο λίγες είναι το ακόλουθο: «Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η «Ωραία Κοιμωμένη» Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει». Μην χάνεις χρόνο αν μας ρωτάς, αντίθετα βάλε την στη watchlist σου χθες!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v