Έμμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε στη νέα ταινία του Λάνθιμου

Η νέα ταινία του Γιώργο Λάνθιμου θα λέγεται «And» και θα έχει ζηλευτό καστ με την Έμμα Στόουν και τον Γουίλεμ Νταφόε να κρατούν πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Έμμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε στη νέα ταινία του Λάνθιμου
Κάθε ταινία που φέρει πια την υπογραφή του Γιώργου Λάνθιμου, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πλέον αναμενόμενων φιλμ των επόμενων χρόνων. Το όνομα της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη θα είναι «And» και θα έχει καστ μεγατόνων. Μεταξύ των ηθοποιών που θα συμμετέχουν θα βρίσκονται η Έμμα Στόουν, ο Γουίλεμ Νταφόε, ο Τζέσι Πλέμονς και η Μάργκαρετ Κουάλεϊ.

Ο Γιώργος Λάνθιμος πέρα από τη σκηνοθεσία θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον πιστό του συνεργάτη Ευθύμη Φιλίππου.

Η Element Pictures και η Film4 συμμετείχαν αντίστοιχα στην ανάπτυξη του σεναρίου ενώ η δεύτερη εταιρεία συγχρηματοδότησε την ταινία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της στη Νέα Ορλεάνη τον επόμενο μήνα.

«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία στιγμή για εμάς στη Searchlight, και αυτό είναι ακόμη ένα πραγματικά πρωτότυπο έργο που ξεχωρίζει τη δουλειά του» τόνισαν σε δηλώσεις τους οι πρόεδροι της Searchlight, Ντέιβιντ Γκρινμπάουμ και Μάθιου Γκρίνσφιλντ.

«Το να συνεργαστούμε ξανά με την Έμμα, τον Γουίλεμ, τον Τζέσι και τη Μάργκαρετ, καθώς και με την Element και την Film4 είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα» πρόσθεσαν.

Αντίστοιχα οι Έντ Γουίνι και Άντριου Λόου της Element, οι οποίοι θα είναι παραγωγοί της ταινίας, μαζί με την Κάσια Μάλιπαν και τον Γιώργο Λάνθιμο, ανέφεραν ότι: «Αυτή είναι η πέμπτη μας ταινία με τον Γιώργο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξανασυνδεθούμε για άλλη μια φορά με τη Searchlight και την Film4 σε αυτό το εξαιρετικό σενάριο του Γιώργου και του Ευθύμη. Ο Γιώργος έχει επιστρατεύσει ένα απίστευτο καστ και συνεργείο και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Με πληροφορίες από Variety
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v