Αυτά τα αιματοβαμμένα θρίλερ θα σε σοκάρουν

Θες να δεις ατόφιο τρόμο και αρκετό σπλάτερ; Δεν σοκάρεσαι εύκολα; Τότε αυτές οι ταινίες είναι για σένα.
Αυτά τα αιματοβαμμένα θρίλερ θα σε σοκάρουν

Αίμα, βία, σαδισμός, χιούμορ και αρκετό σασπένς. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για ένα ωραίο βραδάκι στο σπίτι;

Ούτε εμείς, γι’ αυτό σου προτείνουμε μερικές από τις πιο αιματηρές ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών.

Ready or Not (2019)



Η πρώτη νύχτα του γάμου δεν είναι πάντα και η καλύτερη, με την Γκρέις να προσπαθεί να επιβιώσει σε μια έπαυλη όταν τα πεθερικά της αποδεικνύονται κάπως πιο… άγρια από όσο θα ήθελε. Υπέροχη μείξη τρόμου και μαύρης κωμωδίας, με επιρροές από Texas Chainsaw Massacre και ταινίες του Αρτζέντο σε ένα fore fest που θα σε κάνει να μασουλάς ποπ κορν ασταμάτητα.

The Descent (2005)



Έξι νεαρές γυναίκες ξεκινάνε την κατάβαση μιας χαρτογραφημένης σπηλιάς στα Απαλάχια Όρη για να συνειδητοποιήσουν πώς κάτι κρύβεται εκεί και διψά για αίμα. Ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για κλειστοβοφικούς, η Κάθοδος δεν χαρίζεται σε κανέναν, σου ανακατεύει το στομάχι, και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό σε ένα υπέρ νοσηρό φινάλε.

High Tension (2003)



Μερικές από τις πιο τρομακτικές σκηνές αποκρουστικών φόνων του μοντέρνου σινεμά, βρίσκονται σε αυτό το σοκαριστικό διαμάντι του Αλεξάντρ Αζά, το οποίο παίζει με το κλασσικό μοτίβο του serial killer δημιουργώντας μια νοσηρή, σκοτεινή και απαισιόδοξη ατμόσφαιρα που σε συνεπαίρνει. Το τέλος του ακόμα συζητιέται στους κύκλους των gore fans.

Ichi the Killer (2001)



Το αιματοβαμμένο έπος του ακούραστου Τακάσι Μίκε (ο τύπος μετρά περισσότερες από 100 ταινίες) είναι ακόμα απαγορευμένο σε αρκετές χώρες και προσφέρει ισόσποσες δόσεις μαύρου χιούμορ και σοκαριστικών σκηνών ακραίας βίας. Αναμφίβολα μια από τις πιο… σπλατερ ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ, με επίκεντρο έναν ψυχολογικά ασταθή άντρα που μπλέκει σε πόλεμο συμμοριών με τη Γιακούζα.

Martyrs (2008)



Το αιματοβαμμένο έπος του Πασκάλ Λοζιέ, αποτελεί κορωνίδα του νέου γαλλικού κύματος τρόμου και επικεντρώνεται σε μια ιστορία εκδίκησης ενός κοριτσιού, απέναντι σε εκείνους που τη βασάνισαν με φρικτό τρόπο. Το αίμα και η βία αποκτούν φιλοσοφική χροιά, σε μια ταινία για γερά στομάχια που ακόμα βλέπεται με δυσκολία.

Eden Lake (2008)



Ένα αγαπημένο ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι μια εκδρομή στην εξοχή μπορεί να είναι και η τελευταία του, αφού βρίσκεται στο στόχαστρο μιας συμμορίας κακομαθημένων παιδιών. Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Τζέιμς Ουάτκινς έχει τη βία και τη νόσηρότητα του Funny Games και δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, μέχρι το καθηλωτικό φινάλε.

The Midnight Meat Train (2008)



Βασισμένη σε σύντομη ιστορία του μεγάλου Clive Barker, αυτή η υπέρ βίαιη και συνάμα απολαυστική ταινία παρακολουθεί έναν επίμονο φωτογράφο ο οποίος γίνεται σκιά ενός serial killer που σφάζει κόσμο και κοσμάκη στο μετρό με ένα σφυρί. Αυστηρώς ακατάλληλο για όσους φοβούνται το μετρό.

Dog Soldiers (2002)



Μια παρέα γιωτάδων στρατιωτών πάει για εκπαίδευση στο δάσος, όμως τα πράγματα ζορίζουν όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια άλλη παρέα λυκανθρώπων που τους ξεκοιλιάζει έναν προς ένα. Μπόλικο χιούμορ και απίστευτες ατάκες, σε μια απολαυστική μείξη κλειστοφοβικού τρόμου και κωμωδίας.

Saw (2004)



Δύο άντρες βρίσκονται αλυσοδεμένοι σε ένα έρημο υπόγειο μπάνιο, θύματα ενός σαδιστικού μυαλού που τους βάζει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον. Η πρώτη και καλύτερη της σειράς ταινιών, έδωσε μια γερή γροθιά στο στομάχι στο κοινό και αποτέλεσε ορόσημο για τον κινηματογραφικό τρόμο της περασμένης δεκαετίας με ένα σοκαριστικό φινάλε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v