Διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι είχε γεννηθεί γυναίκα

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Εμανουέλε Κριαλέζε παρουσίασε στο Φεστιβάλ Βενετίας την ταινία του L’ Immensita κι αποκάλυψε ότι γεννήθηκε γυναίκα.
Διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι είχε γεννηθεί γυναίκα
Ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης Εμανουέλε Κριαλέζε παρουσίασε στο 79ο Φεστιβάλ Βενετίας την ταινία του L’ Immensita με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μας Πενέλοπε Κρουζ. Ο Κριαλέζε έκανε το coming out του, αποκαλύπτοντας πως γεννήθηκε βιολογικά γυναίκα, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη ταινία είχε έντονε αυτοβιογραφικά στοιχεία.

«Είναι εμπνευσμένη από την παιδική μου ηλικία και τη δική μου ιστορία», ανέφερε ο Κριαλέζε. «Γεννήθηκα βιολογικά γυναίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω μέσα μου ένα τεράστιο κομμάτι που είναι γυναικείος χαρακτήρας. Αυτό είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου», τόνισε  αναφερόμενος για πρώτη φορά στη φυλομετάβασή του.

«Σε κάποιο σημείο έπρεπε να κάνω μια επιλογή... για το αν θα ζήσω ή θα πεθάνω. Δεν επιλέγεις να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι. Γεννιέσαι έτσι», συμπλήρωσε.

Στο L’ Immensita ο χαρακτήρας της Πενέλοπε Κρουζ λυγίζει κάτω από το βάρος του αυταρχικού συζύγου της ενώ συνυπάρχουν όλοι μαζί με τα τρία τους παιδιά σε ένα δυσάρεστο περιβάλλον.

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο παγιδευμένες στα σπίτια τους, που προσπαθούν να προσποιηθούν μπροστά στα παιδιά τους ότι τίποτα δεν είναι τόσο άσχημο όσο φαίνεται. Απλώς (γίνεται) για λόγους επιβίωσης. Γνωρίζω μερικές από αυτές τις τρομερές, φρικτές ιστορίες», δήλωσε ο Κριαλέζε, σχετικά με το νόημα της ταινίας του.

Με πληροφορίες από το Reuters
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v