Η Αθήνα έχει ένα ολοκαίνουργιο θερινό - το Cine Πολεμικό Μουσείο

Καιρό είχαμε να υποδεχτούμε καινούριο θερινό σινεμά στην Αθήνα. Από την Πέμπτη 28 Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του το Cine Πολεμικό Μουσείο.
Η Αθήνα έχει ένα ολοκαίνουργιο θερινό - το Cine Πολεμικό Μουσείο
Ένα ολοκαίνουριο θερινό σινεμά ανοίγει τις πόρτες του αυτή την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, και ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για ταινίες κάτω από τα αστέρια, στο 2 της οδού Ριζάρη, δίπλα στο Πολεμικό Μουσείο.

Το καινούριο σινεμά θα είναι καταπράσινο και ευρύχωρο, με 220 θέσεις, ενώ θα είναι πλήρως προσβάσιμο και για ΑμεΑ. Έχει και πάρκινγκ ακριβώς δίπλα, για το οποίο προβλέπονται ειδικές τιμές με την επίδειξη του εισιτηρίου του κινηματογράφου.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Γιάννη Καντέα Παπαδόπουλου για το Αθηνόραμα, το κυλικείο του σινεμά δεν θα περιοριστεί στα γνωστά σνακ και αναψυκτικά, αλλά θα συνεργαστεί με γνωστό σεφ για γαστρονομικές εκπλήξεις, ενώ στο εισιτήριο που κοστίζει 12€ (το μειωμένο 7€) θα περιλαμβάνεται ποτό καλωσορίσματος τις πρώτες μέρες λειτουργίας του κινηματογράφου.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον προγραμματισμό έχει αναλάβει η εταιρία διανομής Rosebud.21, ενώ την πρώτη εβδομάδα –αρχής γενομένης από αύριο– θα προβάλλονται καθημερινά δύο ταινίες, το γαλλικό δράμα Άιφελ (Μαρτέν Μπουρμπουλόν, 2021) και η οικογενειακή κωμωδία Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (Ζιλιέν Ραπενό, 2021).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v