Ξανά μαζί σε ρομαντική κομεντί Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς

Ο σκηνοθέτης του Best Exotic Marigold Hotel υπογράφει μια απόλυτα feelgood κομεντί που έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους.
Ξανά μαζί σε ρομαντική κομεντί Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς
Η χημεία τους στο "Ocean's Eleven" και "Ocean's Twelve" ήταν εκρηκτική, και τώρα, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ επανενώνονται στη μεγάλη οθόνη ως πρώην ζευγάρι σε μια κοινή αποστολή να εμποδίσουν την ερωτευμένη κόρη τους να κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε.

Αυτή είναι η υπόθεση του «Ticket To Paradise», της νέας ρομαντικής κομεντί που έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους από την Universal Pictures: Όταν ο Billie Lourd και η Kaitlyn Dever πάνε διακοπές στο Μπαλί μετά την αποφοίτησή τους από το κολέγιο, η Dever αποφασίζει απότομα να παντρευτεί έναν άντρα που μόλις γνώρισε. Αυτό αναγκάζει τους χωρισμένους γονείς της, Ρόμπερτς και Κλούνεϊ, να πάρουν αεροπλάνο για να την μεταπείσουν, και να την εμποδίσουν να ακολουθήσει τα σχέδιά της.

Ο βετεράνος της Rom-com, Ol Parker, ο άνθρωπος πίσω από τις ταινίες The Best Exotic Marigold Hotel, σκηνοθετεί το Ticket To Paradise και συνυπογράφει το σενάριο της ταινίας με τον Daniel Pipski.

Το Ticket To Paradise είναι μια από τις ταινίες που αναμένεται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Αύγουστο. Ο χρόνος θα δείξει αν πράγματι θα συμβεί αυτό, πάντως η Universal έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.



Πηγή: ThePlayList 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v