Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει με 5η ταινία στους κινηματογράφους

Μετά από άπειρες αναβολές και καθυστερήσεις, η πέμπτη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς έχει επίσημη ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους.
Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει με 5η ταινία στους κινηματογράφους
Έχει πάρει κι εσένα το αυτί σου κάτι σχετικά με μια… κατάρα που κυνηγά την πέμπτη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς; Αν όχι, άφησέ μας να βοηθήσουμε: Αρχικά η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου του 2020. Μετά, έγιναν κατά σειρά τα εξής: Μας βρήκε η πανδημία, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο Μαρόκο ο κάμεραμαν Nic Cupac, τραυματίστηκε ο Χάρισον Φορντ, χρειάστηκε ο Σπίλμπεργκ να διακόψει τα γυρίσματα για να ολοκληρώσει το West Side Story.

Μετά από όλες αυτές τις αναβολές, η πέμπτη ταινία του Ίντι έχει επιτέλους επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία είναι η 30η Ιουνίου του 2023.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε όπως πάντα τον, 79χρονο πλέον, Χάρισον Φορντ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζέιμς Μάνγκολντ και με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ σε καθήκοντα παραγωγού. Έχουμε και all star cast συμπρωταγωνιστών: Μαντς Μίκελσεν, Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας.

Την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ανακοίνωσε ο ίδιος ο Χάρισον Φορντ, σε πάνελ της Lucasfilm κατά την διάρκεια του «Star Wars Celebration». Παρών ήταν και ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Τζον Γουίλιαμς, που υπογράφει το σάουντρακ της ταινίας.

Η πορεία της ταινίας, πάντως, προδιαγράφεται λαμπρή, έστω και με όλες αυτές τις αναποδιές, αν λάβουμε υπόψιν πως συνολικά οι τέσσερις προηγούμενες έχουν αποφέρει κέρδη που αγγίζουν τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v