Η ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει τρέιλερ

Το Rise κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Ιούνιο, κι αυτό είναι το πρώτο, μεγαλειώδες τρέιλερ της ταινίας που αφηγείται την ιστορία του Greek Freak.
Η ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει τρέιλερ
Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, κυκλοφόρησε σήμερα.

Η ταινία λέγεται Rise, έχει γυριστεί μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα, και αφηγείται την ιστορία του Greek Freak εστιάζοντας στα παιδικά του χρόνια στη Νιγηρία, το ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα και το όνειρο των τριών αδερφών, Γιάννη, Θανάση και Κώστα, να παίξουν στο NBA, που έγινε πραγματικότητα.

Την ταινία, που θα προβληθεί στο Disney+, σκηνοθετεί ο Akin Omotoso, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Uche Agada στον ρόλο του Γιάννη, την Yetide Badaki (από τα This is Us και American Gods) που υποδύεται την μητέρα του, Βέρα, και τον Dayo Okeniyi παίζει τον ρόλο του πατέρα του, Τσαρλς. Τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο, υποδύονται οι Ral Agada, Elijah Sholanke και Jaden Osimuwa, ενώ ένα ρόλο στην ταινία έχει και ο Χρήστος Λούλης.

Το σενάριο υπογράφει ο Arash Amel (του A Private War) ενώ στην καρέκλα του παραγωγού συναντάμε τον Bernie Goldmann του 300. Το μπάτζετ της ταινίας ξεπέρασε τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Το Rise θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου στο Disney+, αλλά στην Ελλάδα θα το δούμε νωρίτερα –στις 14 Ιουνίου, συγκεκριμένα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v