Τέλειες γκάφες σε Χολυγουντιανές ταινίες

Κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτόν τον πλανήτη και λάθη γίνονται. Ναι, ακόμα και στον «άψογο» κόσμο του Χόλυγουντ.
Τέλειες γκάφες σε Χολυγουντιανές ταινίες
Άνθρωποι είναι και αυτοί εκεί στον μαγικό κόσμο του Χόλυγουντ και λάθη κάνουν. Όλο και κάτι θα τος ξεφύγει και θα δούμε κανένα αυτοκίνητο, λόγου χάρη, μαζί με τον Μελ Γκίμπσον πάνω στο άλογό του.

Ή κανέναν καμεραμάν να κάνει δυναμική είσοδο σε σκηνή μάχης.

Συμβαίνουν αυτά. Δες παρακάτω μερικές από τις πιο διάσημες γκάφες σε χολυγουντιανές ταινίες.

Once Upon a Time In Hollywood

Ο Ρικ Ντάλτον, τον οποίο υποδύεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, επιστρέφει στο Χόλιγουντ με ένα Boeing 747. Όμως η ταινία διαδραματίζεται το 1969 και το 747 πέταξε πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1970.

North by Northwest

Δύσκολα θα το παρατηρήσεις, όμως ένα παιδάκι καλύπτει τα αυτιά του λίγα δευτερόλεπτα πριν ο χαρακτήρας της Έβα Μαρι Σέιντ πυροβολήσει τον Κάρι Γκράντ στην καφετέρια Mount Rushmore. Μάλλον είδε το μέλλον. Δες το στο 1.40 του παρακάτω βίντεο:



Star Wars: Episode IV - A New Hope

Καθώς μια ομάδα stormtroopers μπαίνει σε ένα δωμάτιο ελέγχου ένας από αυτούς χτυπά το κεφάλι του στην πόρτα. Αυτό πρέπει να πόνεσε.



Pulp Fiction

Τρύπες από σφαίρες διακρίνονται στους τοίχους του διαμερίσματος όπου οι χαρακτήρες του Σάμουελ Τζάκσον και του Τζον Τραβόλτα πηγαίνουν για να πάρουν έναν χαρτοφύλακα, πριν ξεκινήσουν όμως οι πυροβολισμοί.



Pretty Woman

Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στο Pretty Woman, ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς φαίνεται να τρώει ένα κρουασάν. Η κάμερα δείχνει τον συμπρωταγωνιστή της Ρίτσαρντ Γκιρ και όταν επιστρέφει Ρόμπερτς, το κρουασάν στο χέρι της έχει…. μεταμορφωθεί σε pancake. Δες τη μεταμόρφωση μεταξύ 00:20 και 00:40 στο παρακάτω βίντεο.



Quantum of Solace

Αν δεις προσεκτικά αυτήν τη σκηνή στο Quantum of Solace, θα παρατηρήσεις ότι ο οδοκαθαριστής πίσω από τον James Bond προσποιείται ότι σκουπίζει, αλλά κρατά τη σκούπα του αρκετά εκατοστά από το έδαφος- πιθανόν για τον ήχο.



Bad Boys

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στην παρακάτω σκηνή ξύλου, κάνει την εμφάνισή του ένας… κάμεραμαν από το πουθενά.



The Lord of the Rings

Στην αρχή του The Lord of the Rings: The Two Towers, ο Merry και ο Pippin έχουν αιχμαλωτιστεί από τα Orcs. Ως κρατούμενοι, τα χέρια τους είναι δεμένα, αλλά κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μάχης, τα χέρια του Pippin λύνονται λίγο πριν κινδυνέψει να ποδοπατηθεί από ένα άλογο. Λίγες στιγμές αργότερα, τα δεσμά επιστρέφουν.



Braveheart

Η ταινία διαδραματίζεται τον 13ο αιώνα, επομένως είναι λίγο περίεργο να βλέπεις αυτό το μοντέρνο όχημα στο βάθος, κατά τη διάρκεια μιας από τις σκηνές μάχης της ταινίας.



Pirates of the Caribbean

Αστραπιαίο λάθος που δύσκολα εντοπίζεται, αλλά έχει πλάκα. Στην παρακάτω φωτογραφία θα εντοπίσεις έναν κομπάρσο (;) ή μέλος του crew των γυρισμάτων πίσω από τον Τζόνι Ντεπ, με καουμπόϊκό καπέλο να ατενίζει τη θάλασσα.



American Sniper

Η ταινία για έναν βετεράνο του Πολέμου στο Ιράκ που υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ, θεωρήθηκε ως μια ρεαλιστική απεικόνιση του πολέμου. Όμως μια σκηνή δεν ήταν τόσο ρεαλιστική: το… ψεύτικο μωρό που αγκαλιάζει ο πρωταγωνιστής.



 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v