Θεωρίες συνομωσίας για ταινίες της Disney

Θεωρίες συνωμοσίας ή απλώς fan theories για ταινίες της Disney κάνουν τις πλοκές των ταινιών ακόμα πιο ενδιαφέρουσες.
Θεωρίες συνομωσίας για ταινίες της Disney
Εκατοντάδες συνωμοσίες για την Ντίσνεϊ έχουν κυκλοφορήσει ανά καιρούς, είτε για το περιεχόμενο των ταινιών της είτε για το αν προσπαθούν να περάσουν υποχθόνια σεξουαλικά μηνύματα στα παιδιά μας. ΟΚ, ίσως οι ντιζάινερς ορισμένες φορές να αντλούν έμπνευση από φαλλικά σύμβολα, ωστόσο δεν θα ποντάραμε την περιουσία μας στο ότι προσπαθούν να κάνουν τους ανθρώπους από μικρούς σεξομανείς ή οτιδήποτε μπορεί να έχει ένας συνωμοσιολόγος στο μυαλό του.

Επομένως, θα προτιμούσαμε να δώσουμε λίγη περισσότερη σημασία σε εκείνες τις θεωρίες συνομωσίας που «σκάβουν» το σενάριο και αποπειρώνται να βρουν διαμαντάκια που άλλες φορές συνδέουν διαφορετικές ταινίες της Ντίσνεϊ και άλλες φορές προσπαθούν να εξηγήσουν ορισμένες πτυχές με τις οποίες δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς, εκτός εκείνου του Ντίσνεϊ φαν που είδε 15 φορές την ίδια ταινία.

Ο Καρλ από το Up είναι νεκρός σε όλη την ταινία

Ήταν που ήταν εξαιρετικά συγκινητική η ταινία, ήρθε κι αυτή η θεωρία συνομωσίας να την κάνει ακόμα πιο στενάχωρη.

Υπάρχει μία σούπερ συναισθηματική ιστορία που λέει ότι ο Καρλ ήταν νεκρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας και πως ο μικρός του συνοδοιπόρος ήταν ένας άγγελος ο οποίος έψαχνε τρόπο να ξαναβρεί τα φτερά του.

Η ταινία Αλαντίν είναι κάτι σαν το Μαντ Μαξ

Εκτυλίσσεται η ταινία «Αλαντίν» σε μία απομακρυσμένη έρημο μετά από ένα καταστροφικό πόλεμο με πυρηνικά όπλα; Θα μπορούσε να ισχύει αν σκεφτεί κανείς ότι οι παπαγάλοι μιλούν. Η θεωρία αυτή πηγάζει από την αναφορά του Τζίνι στην αμφίεση 3ου αιώνα του Αλαντίν και πως τώρα είναι παγιδευμένος σε ένα λυχνάρι 10.000 χρόνια. Με μαθηματικά δημοτικού εύκολα υποθέτει κανείς ότι τη στιγμή που μιλάει το τζίνι με τον Αλαντίν είναι το έτος 10.300 το νωρίτερο. Ένας πονηρότερος από εμάς θα έλεγε ότι θα μπορούσε το τζίνι να έχει γεννηθεί χιλιάδες χρόνια π. Χ. ωστόσο το τζίνι κάνει αναφορά στον 20ο αιώνα και αν θέλουμε λίγο να το «τεντώσουμε», στο παιχνίδι Αλαντίν της SEGA εμφανίζεται μία ατομική βόμβα.

Η μαμά του Άντι στο Τόι Στόρι 2 είναι ο «κακός»

Μία από τις πιο συναισθηματικές σκηνές από το λατρεμένο Τόι Στόρι 2 η οποία περιλαμβάνει την Τζέσι και την ιδιοκτήτρια της, στη σκηνή με το «When She Loved Me». Δεν γνωρίζουμε τι απέγινε εκείνο το κοριτσάκι αφού εγκατέλειψε την Τζέσι, κάτι που οδηγεί στη θεωρία ότι ίσως και να πρόκειται για τη μητέρα του Άντι. Τη θεωρία αυτή έρχεται να κουμπώσει και το κόκκινο καπέλο που φοράει και η Τζέσι, το οποίο εμφανίζεται και στο Τόι Στόρι 1. Η Τζέσι όμως δεν παίζει στο Τόι Στόρι 1.

Ο κάπτεν Χουκ σκότωσε τη μητέρα της Άριελ!1!

Ο κάπτεν Χουκ ήταν ήδη ο κακός στο Πίτερ Παν, αλλά μήπως η κακία του ξεχείλιζε τόσο που έκανε και τον κακό στην Άριελ; Στην πρώτη ταινία Άριελ: Η μικρή γοργόνα μαθαίνουμε ότι η Βασίλισσα Αθηνά είχε δολοφονηθεί από κάτι πειρατές. Στο Πίτερ Παν, δε, εμφανίζονται γοργόνες που φοβούνται τον κάπτεν Χουκ πάρα πολύ, κι ο ίδιος δεν τις συμπαθεί ιδιαίτερα. Μία εξ αυτών είναι κοκκινομάλλα και φήμες λένε ότι ο Κάπτεν Χουκ τη σκότωσε.

Τι κι αν ο Πίτερ Παν ήταν ένας άγγελος θανάτου;

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα «Χαμένα Παιδιά» δεν μεγαλώνουν ποτέ, τότε ίσως υπάρχει απάντηση∙ είναι νεκρά και η Χώρα του Ποτέ είναι κάποιας μορφής παράδεισος. Ο Πίτερ Παν δεν θεωρείται κακός, αλλά θα μπορούσε να είναι ένας άγγελος θανάτου.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, JM Barrie, έχασε τον δεκατριάχρονο αδερφό του όταν ήταν μικρός, κάτι που δίνει ακόμα περισσότερους πόντους στην ιστορία. Κι αν έρχεται κάτι να δέσει τη θεωρία κόμπο, είναι η δημοφιλής ατάκα «Το να πεθαίνεις θα πρέπει να είναι μια τερατωδώς μεγάλη περιπέτεια».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v