Χαμός με το νέο trailer του «Spiderman: No Way Home»

Γιατί συζητάει όλο το ίντερνετ το νέο τρέιλερ του Σπάιντερμαν; Και τι είναι αυτό που περιμένουμε να δούμε στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία;
Χαμός με το νέο trailer του «Spiderman: No Way Home»
Τι ακριβώς συμβαίνει με το καινούριο τρέιλερ του Σπάιντερμαν κι έχει γίνει χαμός τις τελευταίες ώρες στα social media; Αν έχεις μείνει εκτός φάσης, εμείς είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.

Κατ’ αρχάς, έχεις δει αυτό το meme να κυκλοφορεί καιρό τώρα, σωστά; Ε, αυτό είναι που θα βλέπαμε –ή ίσως που θα δούμε– στη νέα ταινία, καθώς η Marvel περνά στην λεγόμενη Τέταρτη Φάση της, αυτή με τα πολλαπλά σύμπαντα.

Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό θέλουν τον τωρινό Spiderman, Τομ Χόλαντ, να συνεργάζεται στην επερχόμενη ταινία με τους δύο προηγούμενους κινηματογραφικούς Spiderman, Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, στο τρέιλερ δεν διακρίνεται. Θα μπορούσε η εταιρεία παραγωγής να έχει αφήσει εκτός τρέιλερ τις επίμαχες σκηνές, για να διατηρήσει για λίγο ακόμα την αγωνία των φαν, ή θα μπορούσαν απλά οι φήμες να μην ισχύουν.

Όπως και να ‘χει, κοντός ψαλμός, η ταινία έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

Ιδού και το πολυσυζητημένο τρέιλερ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v