Τρεις τραυματισμοί στο σετ των "Αναλώσιμων" στη Θεσσαλονίκη

Ένας κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ και δύο τεχνικοί φέρονται να τραυματίστηκαν χθες στα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας των «Αναλώσιμων» στη Θεσσαλονίκη.
Τρεις τραυματισμοί στο σετ των Αναλώσιμων στη Θεσσαλονίκη
Τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας των «Αναλώσιμων» πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώνοντας πλήθος αστέρων στην όμορφη πόλη, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε διαφορετικές φάσεις των γυρισμάτων.

Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά, ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια, όπου ένας κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα τον οπερατέρ, ενώ ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.



Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνος Κουάνης, διαψεύδει την είδηση και επισημαίνει ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής για το θέμα εντός της ημέρας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v