Margot Robbie και Ryan Gosling στον ρόλο της Barbie και του Ken

Η ταινία Barbie της Margot Robbie φαίνεται να έχει βρει τον Ken της.
Margot Robbie και Ryan Gosling στον ρόλο της Barbie και του Ken
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο Ryan Gosling βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για να υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα της Mattel, Ken,  στην ταινία της Warner Bros με επίκεντρο την δημοφιλέστατη κούκλα.

Ο Gosling  αρχικά είχε απορρίψει τον ρόλο, αλλά καθώς η προπαραγωγή καθυστερούσε και το στούντιο επέμενε στην επιλογή του ονόματός του, βρέθηκε χρόνος στο πρόγραμμά του, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στον χρόνο που απαιτείται για τα γυρίσματα. Ο υποψήφιος για Oscar ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα την παραγωγή της ταινίας δράσης του Netflix The Gray Man, στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στον Chris Evans με τους Russo Brothers να σκηνοθετούν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)



Οι λεπτομέρειες της πλοκής για την Barbie είναι άγνωστες προς το παρόν, αλλά δεδομένου του ιστορικού της Greta Gerwig (Little Women, Lady Bird) που αναλαμβάνει την σκηνοθεσία, μπορεί κανείς να περιμένει ότι αυτή δεν θα είναι η κλισέ άποψη για την ιστορία της κούκλας. Τέλος, φημολογείται ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στα τέλη του 2022.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v