Έρχονται οι Νύχτες Πρεμιέρας!

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας επιστρέφει σε υβριδική μορφή και θα φιλοξενηθεί σε θερινές και κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και online.
Έρχονται οι Νύχτες Πρεμιέρας!

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, πλησιάζει.

Τρία Διαγωνιστικά τμήματα, νέοι δημιουργοί, αληθινές ιστορίες, ελληνικές μικρού μήκους, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς μέσα σε 12 μέρες (και Νύχτες). 

Το 27ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα διεξαχθεί από τις 22 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου, αισιόδοξο και πλήρως προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, επαναλαμβάνοντας με την επιτυχή υβριδική εκδοχή της περσινής διοργάνωσης, προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές.

Οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΝΤΕΑΛ, ΔΑΝΑΟΣ και ΤΡΙΑΝΟΝ, για πρώτη φορά στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και στα θερινά σινεμά ΛΑΪΣ - Ταινιοθήκη της Ελλάδας, ΡΙΒΙΕΡΑ, ΣΙΝΕ ΦΛΕΡΥ και ΣΤΕΛΛΑ.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας και την αγορά εισιτηρίων, καθώς και οδηγίες για το κοινό σύμφωνα με τα νόμιμα πρωτόκολλα υγείας εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v