Δωρεάν υπαίθριο σινεμά στο Πεδίον του Άρεως

Ένας όμορφος υπαίθριος χώρος στο κέντρο της πόλης μας περιμένει να απολαύσουμε νέες και παλιές ταινίες με δωρεάν είσοδο για όλο τον Σεπτέμβριο.
Δωρεάν υπαίθριο σινεμά στο Πεδίον του Άρεως

Ένας σινεφίλ κόσμος βρίσκεται στο Πεδίον του Άρεως και μας περιμένει να απολαύσουμε νέες και παλιές ταινίες με δωρεάν είσοδο για όλο τον Σεπτέμβριο.


Το ιστορικό υπαίθριο θέατρο Αλίκη, μεταμορφώθηκε σε ένα υπαίθριο χώρο κινηματογραφικών προβολών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής από την έμπειρη ομάδα του Cinema Alive.
Αναπαυτικά καθίσματα και πινελιές από την χώρα των θαυμάτων προσφέρουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα στο πιο ιστορικό πάρκο της πρωτεύουσας.


Δωρεάν εισιτήρια διατίθενται στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ δίνεται η δυνατότητα προκράτησης μέσω viva.gr εδώ.


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών:

8/9
21:00 Notting Hill
H ταινία που γυρίστηκε ως η απόλυτη εμπορική επιτυχία και το απέδειξε. Χιου Γκραντ και Τζούλια Ρόμπερτς σε μια ρομαντική ταινία – σημείο αναφοράς για όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια στον κόσμο.


9/9 Πέμπτες Με Κλασικές Ταινίες
21:00 Breakfast At Tiffany’s
Η μεγάλη κινηματογραφική στιγμή της απόλυτης χολιγουντιανής σταρ Όντρεϊ Χέπμπορν βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Τρούμαν Καπότε. Κλασικό αριστούργημα.

10/9
21:00 Victor Victoria
Για πολλούς η ταινία που σηματοδότησε το τέλος του κλασικού Χόλιγουντ. Ένα μιούζικαλ με πολλές σινεφίλ αναφορές από τον Μπλέικ Έντουαρντς υποψήφιο για 7 Όσκαρ και 5 Χρυσές Σφαίρες. Η μουσική του Χένρι Μανσίνι που τελικά απέσπασε το Όσκαρ συνοδεύει ακόμα τα κινηματογραφικά μας όνειρα.

11/9
21:00 Φτηνά Τσιγάρα
Η ταινία-σταθμός για κάθε αθηναϊκό καλοκαίρι. Σκηνοθεσία Ρένου Χαραλαμπίδη, ποίηση, μουσική, έρωτας, γοητεία, ψυχανάλυση, καμάκι, ληστές, στιγμές, γόπες, καφέδες, μποξέρ, στοές, κραυγές, σιωπές, χωρισμοί, τρόλεϊ, λόγια. Λίγες σκόρπιες λέξεις που περιγράφουν την ταινία.

12/9
21:00 Paddington

To πιο αγαπημένο αρκουδάκι της Βρετανίας σε μια ταινία αντάξια του μύθου του.

13/9
20:15 Café Society
Νοσταλγική κομεντί για το κλασικό Χόλιγουντ του 30 από έναν σπουδαίο Γούντι Άλεν με εκπληκτικές ερμηνείες των Κρίστεν Στούαρτ και Τζέσε Άιζενμπεργκ. Η φωτογραφία του Βιτόριο Στοράρο θα σας μαγέψει.
Διάρκεια: 96΄

14/9
20:15 Age Of Adaline
Ακαταμάχητα ρομαντική ταινία με την Μπλέικ Λάιβλι στον ρόλο μιας γυναίκας που κερδίζει την αιώνια νιότη.
Διάρκεια: 110΄

15/9
20:15 Gilda
Ένα από τα πλέον κλασικά, σκοτεινά και θριαμβευτικά film noir της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ που καθιέρωσε την Ρίτα Χέιγουορθ ως τον απόλυτο μύθο της femme fatale. Απογυμνώνοντάς τον, ξεκινώντας πρώτα από τα γάντια στο πιο ιστορικό στριπτιζ όλων των εποχών.
Διάρκεια: 110΄

16/9
20:15 Vicky Cristina Barcelona
Για πολλούς μία από τις καλύτερες ταινίες στη φιλμογραφία του Γούντι Άλεν. Θα μείνει στην ιστορία για το καυτό φιλί των Πενέλοπε Κρουθ και Σκάρλετ Γιοχάνσον, αλλά και την υπέροχη κινηματογράφηση της Βαρκελώνης. Η Πενέλοπε Κρουθ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά σέξι, αν και ο Γούντι Άλεν υποστηρίζει πως η ταινία είναι δράμα...

Διάρκεια: 96΄

17/9
20:15 La La Land
To La La Land έγραψε ιστορία στην κατηγορία μουσική, ρομαντική ταινία. Πρωταγωνιστούν ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμμα Στόουν. Αποτελεί τεράστια εισπρακτική επιτυχία, συγκεντρώνοντας εισπράξεις πάνω 360 εκατομμύρια. Υπήρξε υποψήφια για 14 Όσκαρ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τιτανικού, κερδίζοντας τελικά 6, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α' Γυναικείου Ρόλου. Στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού είχε δύο υποψηφιότητες, με το City of Stars, τελικά να κερδίζει το Όσκαρ (και τη Χρυσή Σφαίρα λίγες μέρες νωρίτερα).
Διάρκεια: 128΄

18/9
20:15 Aν...
Ένα διαφορετικό love story στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έσπασε ταμεία.
Διάρκεια: 111΄

19/9
20:15 Ο Καλύτερος Φίλος Μου | A Dog’s Purpose
Η μαγική σχέση του ανθρώπου με τον σκύλο του και γενικότερα με τα ζώα. Μια συγκινητική, ευχάριστη, αστεία και διασκεδαστική ταινία για όλη την οικογένεια.
Διάρκεια: 120΄

20/9
20:15 Famille Belier
Σαρωτική εμπορική επιτυχία στην Γαλλία με πάνω από 7 εκατομμύρια θεατές. 7 Βραβεία Σεζάρ και ένα γλυκόπικρο σενάριο που συγκινεί.
Διάρκεια: 106΄


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v