Μεγάλες παραγωγές γυρίζουν στην Ελλάδα Netflix και Disney+

Οργασμός γυρισμάτων από διεθνείς παραγωγές στη χώρα μας, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σύντομα από Netflix και Disney+.
Μεγάλες παραγωγές γυρίζουν στην Ελλάδα Netflix και Disney+
Μπορεί να μην το ξέρεις αλλά στις διεθνείς τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές που γυρίζονται στη χώρα μας, πάμε πολύ καλά. Το τελευταίο διάστημα, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα γυρίσματα ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, διαφημιστικών και ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα. Το κόστος μάλιστα των παραγωγών που γυρίζονται ή πρόκειται να γυριστούν φέτος στα μέρη μας, αναμένεται να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο βασικές παραγωγές που ξεχωρίζουν είναι δίχως άλλο το Greek Freak, που θα κυκλοφορήσει η Disney Plus για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο όπως κι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Knives Out για το Netflix με ένα καστ αστέρων στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ (Έντουαρντ Νόρτον, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζανέλ Μονέ). Οι δύο αυτές διεθνείς παραγωγές έχουν ήδη δρομολογηθεί με το Greek Freak να κοστολογείται περίπου στα 37 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο αυτές δεν είναι οι μοναδικές διεθνείς παραγωγές που θα ξεκινήσουν στη χώρα, μιας και το πράσινο φως για να ξεκινήσουν γυρίσματα στην Ελλάδα έχουν πάρει η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ, Crimes of The Future με τον Βίγκο Μπόρτενσεν και τη Λία Σεϊντού, η πέμπτη σεζόν του Jack Ryan κι ο δεύτερος κύκλος της σειράς Τεχεράνη με τη Νιβ Σουλτάν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί τους αναμένεται να ξεκινήσει η ταινία The Lost Daughter της αγαπημένης μας Μάγκι Τζίλενχαλ με την Ολίβια Κόλμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία και θα διαδραματίζεται στο πανέμορφο νησί των Σπετσών.

Αντίστοιχα περιμένουμε τη νέα ταινία της Νία Βαρντάλος το φθινόπωρο, το Τρίγωνο της Θλίψης του Ρούμπεν Έστλαντ, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι Γούντι Χάρελσον και Χάρις Ντίκινσον, αλλά και το Light Falls που συσκηνοθετούν ο Φαίδων Παπαμιχαήλ με τον Σβεν Νταγκόνες.

Όπως μπορείς να καταλάβεις θα χορτάσει το μάτι μας Ελλάδα τα επόμενα χρόνια τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v