Το Φεστιβάλ Ψαροκόκαλο φέρνει μικρού μήκους ταινίες σε ένα ολοκαίνουριο θερινό

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo, επιστρέφει από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου με 102 επιλεγμένες ταινίες και ένα… νόστιμο μυστικό.
Το Φεστιβάλ Ψαροκόκαλο φέρνει μικρού μήκους ταινίες σε ένα ολοκαίνουριο θερινό
Το Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους έρχεται λίαν συντόμως στο ιστορικό Τριανόν και στο αγαπημένο pop up Stellar Gastro Cinema, με την υπογραφή του master chef Πάνου Ιωαννίδη και του Ιωάννη Μαρκαδάκη για να γεμίσει τις βραδιές μας εικόνες, αλλά και γεύσεις.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, καθώς από τις 7 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου θα προβάλλει 102 συνολικά επιλεγμένες ταινίες από 42 χώρες, εκ των οποίων οι 23 ταινίες αφορούν την Ελληνική και Κυπριακή παραγωγή.

Στην πρεμιέρα του, το Psarokokalo θα προβάλλει τη νέα ταινία μικρού μήκους του Πέδρο Αλμοδοβάρ  The Human Voice με την μοναδική Tilda Swinton.

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 με την προβολή της ταινίας Draw with Me του Κωνσταντίνου Βενετόπουλου σε συνεργασία με το The Trevor Projekt. Η ταινία ακολουθεί το ταξίδι του νεαρού τρανς ατόμου, Brendon Scholl, ανιψιού της Jennifer Lopez, που χρησιμοποιεί την τέχνη του ως μια σημαντική διέξοδο από τις προκλήσεις της ζωής μαζί με την οικογένειά του.

Η δομή του προγράμματος του 13ου Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους περιλαμβάνει:

➢ Το διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ που ήταν και παραμένει η ναυαρχίδα του προγράμματός.

➢ Αnimation

➢ Ντοκιμαντερ

➢ Εθνικό διαγωνιστικό

➢ Περιβάλλον και Αρχιτεκτονική

➢ Αφιέρωμα στην Κολομβία

➢ Αmarcort

➢ VR / 360°

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ προσεγγίζει θεματικές όπως η ρητορική μίσους, τις πολλαπλές διακρίσεις για λόγους φύλου, θρησκεύματος, φτώχειας τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, τη βία κατά των γυναικών, τη κλιματική αλλαγή, οικονομική μετανάστευση, τη σεξουαλική παρενόχληση. Συνολικά οι ταινίες είναι ερέθισμα για την εισαγωγή τη συζήτηση και τη οδήγηση σε δράση σε θέματα που σχετίζονται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Δείτε συνολικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα του φεστιβάλ στην επίσημη σελίδα και κλείστε εγκαίρως εισιτήρια.



 

Info:

Θερινός κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ μέλος των Δικτύων Europa Cinemas και CICAE

Έναρξη προβολών: 20:30

Τιμή Εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 5 ευρώ

Online αγορά εισιτηρίων

Αριθμός θέσεων: 200

Διεύθυνση: Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)

STELLAR Gastro Cinema

Ετοιμαστείτε για ονειρικές προβολές συνοδεία ενός ειδικά σχεδιασμένου θεματικού street food menu το οποίο επιμελούνται οι 2 κορυφαίοι chef με έμπνευση την ατμόσφαιρα των ταινιών Psarokokalo.

Ώρα Προσέλευσης: 19:30-20:00 (Η προβολή και το σταδιακό σερβίρισμα του menu ξεκινά στις 20:30)

Τιμή Εισιτηρίου : 25 ευρώ (περιλαμβάνει 1 Welcome Drink, Menu 5 πιάτων & προβολή προγράμματος Psarokokalo)

Μόνο Ηλεκτρονικό εισιτήριο Το Stellar είναι ο μοναδικός κινηματόγραφος στην Ελλάδα με αποκλειστικά ηλεκτρονικό εισιτήριο ενώ αν κάποιος δηλώσει vegetarian το menu διαμορφώνεται για αυτόν!

Προπώληση 

Αριθμός θέσεων: 70 Διεύθυνση: Τζαφέρη 16, Αθήνα

*Στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

*Όλες οι ταινίες προβάλλονται με Αγγλικούς Υποτίτλους.

* Οι προβολές VR / 360° θα πραγματοποιηθούν στο STELLAR με προσκόμιση βεβαίωσης εμβολιασμού και μετά από κράτηση θέσης στο 6930902022
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v