Η Disney ξεκινά γυρίσματα στην Ελλάδα και ψάχνει κόσμο

Η εταιρεία ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του «Greek Freak» στην Ελλάδα και ψάχνει ηθοποιούς για να συμμετέχουν. Δες πού στέλνεις βιογραφικό.
Η Disney ξεκινά γυρίσματα στην Ελλάδα και ψάχνει κόσμο
Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία σε παραγωγή του κολοσσού Disney και σκηνοθεσία του Ακίν Ομοτόσο και όσο το πρότζεκτ παίρνει σάρκα και οστά, η εταιρεία ψάχνει άτομα για να συμμετέχουν στα γυρίσματα επί ελληνικού εδάφους.

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων λοιπόν, ζητά έφηβους και νέους (αγόρια) ηλικίας 13 – 30 οι οποίοι να έχουν επαφή με το μπάσκετ (χωρίς να έχουν παίξει απαραίτητα σε ομάδα.)

Η γονική συναίνεση είναι απαραίτητη (στην περίπτωση ανηλίκων) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6984449847, 6978871675, 6972645775 και στην ηλ. διεύθυνση: [email protected].

Παράλληλα, ζητά άτομα όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν 2 πρόσφατες φωτογραφίες (1 πρόσωπο – 1 ολόσωμη) μαζί με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στην διεύθυνση [email protected] ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6980644631, 6947733168 και 6976735560.

Την ίδια στιγμή, για τις σημαντικές τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις ξένες παραγωγές που εκκινούν το επόμενο διάστημα στη χώρα μας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ "Πρακτορείο 104.9FM", o Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης.

Πέρα από την παραγωγή της Disney, οι άλλες ταινίες που θα γυριστούν στην χώρα μας είναι το τρίτο "επεισόδιο" των ταινιών "Γάμος αλά Ελληνικά", των Τομ Χάνκς και Ρίτα Γουίλσον, ενώ η νέα επιβεβαιωμένη παραγωγή είναι αυτή με τον Ντάνιελ Κρέγκ που το καλοκαίρι θα έρθει στην Πελοπόννησο, στο Πόρτο Χέλι, για τα γυρίσματα μιας action comedy ταινίας.

«Την ίδια ώρα περιμένουμε και μια ταινία Sci Fi του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ, που θα καταφθάσει για γυρίσματα πάλι το καλοκαίρι στην Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Κουάνης. Ο Πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ μάλιστα προσέθεσε πως στην χώρα μας θα γίνουν ευρύτατα γυρίσματα και για μια ιδιαιτέρως υψηλού προϋπολογισμού τηλεοπτική σειρά, την σειρά δράσης “ Jack Ryan”, που ακολουθεί τις περιπέτειες του διασημότερου αναλυτή της CIA, του ήρωα που έχει δημιουργήσει με την πένα του ο διάσημος συγγραφέας Τομ Κλάνσυ και στο παρελθόν ενσάρκωσε ο Χάρισον Φορντ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v