Τι κάνουν σήμερα οι πιο γνωστές πορνοστάρ των 90s;

Ψάξαμε και βρήκαμε με τι ασχολούνται σήμερα όλες οι διάσημες πορνοστάρ της δεκαετίας του 1990 που μεσουρανούσαν στις ερωτικές ταινίες.
Τι κάνουν σήμερα οι πιο γνωστές πορνοστάρ των 90s;

Δεν ξέρουμε αν το έχεις χωνέψει, αλλά πλέον από τη δεκαετία του 1990 μας χωρίζουν 30 χρόνια. Αφού νιώσεις γέρος λοιπόν στην τοποθεσία σπίτι σου, θα σου απλώσουμε το χέρι και θα σε πάμε πίσω στα 90s τότε που τρώγαμε στα Hambo, φοράγαμε crewknecks και φαρδιές φόρμες και νοικιάζαμε ερωτικές ταινίες στα video clubs με πρωταγωνίστριες την Jenna Jameson, τη Briana Banks, την Silvia Saint την Tera Patrick και τις άλλες πορνοστάρ της εποχής. Βρήκαμε λοιπόν τι κάνουν σήμερα οι πιο διάσημες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών της περιόδου και σου τις παρουσιάζουμε.

Jenna Jameson

Η βασίλισσα του πορνό είδε το όνομα της εκείνη την περίοδο να φιγουράρει παντού. Έκτοτε ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο, παρουσίασε το Jenna’s American Sex Star κι έβγαλε δική της μάρκα ρούχων. Πριν κάποιους μήνες είδε πάλι το φως της δημοσιότητας λόγω της δίαιτας Keito που έκανε, χάρη στην οποία έχασε 43 κιλά που πήρε μετά την εγκυμοσύνη της. Έχει εγκαταλείψει τον χώρο του πορνό από το 2008 κι από το 2013 δουλεύει σαν webcam model.

Sharon Mitchell



Μια από τις πιο γνωστές πορνοστάρ τόσο της δεκαετίας του 1980 όσο κι αυτής του 1990 είναι η Sharon Mitchell, η οποία αποχώρησε από τον χώρο λίγο μετά τα μέσα των τιμημένων 90s. Ίδρυσε το Adult Industry Medical Care Foundation, ένα ίδρυμα με κοινωφελείς σκοπούς προκειμένου να προστατέψει τους επαγγελματίες του χώρου από όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Έχει παράξει αξιοσημείωτο έργο, έχοντας παράλληλα κι έντονη ακτιβιστική δράση.

Αsia Carrera



Κάθε της ταινία εκείνη την εποχή πούλαγε χιλιάδες κόπιες σε όλο τον κόσμο, μετατρέποντας την Asia Carrera σε ένα από τα πιο hot ονόματα της φάσης με πάμπολλους fans να πίνουν νερό στο όνομα της. Εδώ και πολλά χρόνια έχει αφήσει πίσω της το Hardcore παρελθόν της κι έχει μετακομίσει μόνιμα στη Γιούτα, ζώντας μια αυστηρά θρησκευτική καθημερινότητα αφού είναι μέλος της εκκλησίας των Μορμόνων (hardcore χριστιανοί)!

Briana Βanks



Μια από τις stars του χώρου που μεσουρανούσαν στα τέλη των 90s και στις αρχές των 2000s, είναι κι η Briana Banks, η οποία εξαργύρωσε τη δημοφιλία της με παχυλές αμοιβές. Κάποια στιγμή αποσύρθηκε από τον χώρο ενώ ήταν η μούσα της Vivid κι έβγαλε προς πώληση ομοιώματα του αιδοίου της για να ικανοποιήσει τους fans της. Πριν έναν χρόνο μίλησε γενναία για την κακοποιητική σχέση που βίωσε από τον σύντροφό της, επίσης πορνοστάρ, Bobby Vitale αλλά και για τη δύναμη που βρήκε να ξεπεράσει τον εθισμό της στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, ως συνέπεια της συγκεκριμένης συμπεριφοράς. Κάνει επιλεκτικά ακόμη ερωτικές ταινίες.

Terra Patrick



H Terra Patrick ήταν μια από τις πορνοστάρ που έφτασαν τη Jenna Jameson σε επίπεδο δημοφιλίας με μια σειρά από ερωτικές ταινίες που έφεραν χιλιάδες πελάτες στα videoclubs όλου του κόσμου. Για ένα διάστημα υπήρξε παντρεμένη και με τον τραγουδιστή των hardcore θρύλων Biohazard, πριν αποσυρθεί από τις εμφανίσεις μπροστά από την κάμερα και γίνει μια από τις πλέον επιτυχημένες επαγγελματίες του χώρου έχοντας δικιά της εταιρεία παραγωγής αλλά και website όπου πουλά ταινίες και προϊόντα της.

Stephanie Swift



Ακόμη μια από τις διάσημες stars της εποχής και του χώρου η Stephanie Swift έκανε μεγάλη καριέρα συμμετέχοντας σε πολλές λεσβιακές ταινίες μέχρι το 2009 όταν κι αποσύρθηκε από τον κλάδο, ασκώντας έντονη κριτική στους τρόπους με τους οποίους χειρίζεται η βιομηχανία τις γυναίκες ηθοποιούς, προειδοποιώντας όλες τις επαγγελματίες του χώρου. Έχει έντονα ακτιβιστική δράση, διοργανώνοντας ημερίδες ενημέρωσης και webinars.

Janine Lindemulder



Η Janine είχε βρεθεί αφίσα σε πολλά συνεργεία της δεκαετίας του 1990 μιας και οι ταινίες της έκαναν πάταγο. Η καριέρα της στο πορνό, είχε ως συνέχεια να γίνει exotic dancer πριν παντρευτεί τον ιδιοκτήτη των χειροποίητων Orange County Choppers Jesse James. Ο γάμος τους έληξε άδοξα στα δικαστήρια, με την Janine να εκτίει ποινή στη φυλακή, για χρέη στο δημόσιο. Μετά την αποφυλάκισή της ζει πλέον στο Όρεγκον, προσπαθώντας να ορθοποδήσει.

Τabitha Stevens



Άλλο ένα λαμπρό όνομα του χώρου, κάποια στιγμή στα μέσα των 2000s αποσύρθηκε από τη βιομηχανία του πορνό και παντρεύτηκε. Μαζί με τον άντρα της μετακόμισαν στη Γιούτα όπου και διατηρούν μέχρι σήμερα φωτογραφική γκαλερί που φιλοξενεί κάποιες από τις σημαντικότερες εκθέσεις της ευρύτερης περιοχής.

Βrittany Andrews



H Brittany υπήρξε για μεγάλο διάστημα ένα από τα πιο hot ονόματα του χώρου, όμως εδώ και χρόνια έχει αφήσει αυτές τις μέρες πίσω της. Πλέον βιοπορίζεται ως DJ, ενώ εκπροσωπείται από ένα εκ των μεγαλύτερων πρακτορείων της χώρας, τους Skam Artists, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε μεγάλα venues κι αρένες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v