Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος αγαπά το καλοκαίρι

Πλατσουρίσματα, βόλτες με φόντο τη θάλασσα, αμμόλουτρα και πολλές ακόμα καλοκαιρινές στιγμές του παλιού καλού ελληνικού σινεμά σε αξέχαστα βίντεο.
Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος αγαπά το καλοκαίρι
Η Αλίκη στο γαϊδουράκι της στον Πόρο, ο Βουτσάς να κάνει αμμόλουτρο στην μαμά του και αρκετές ακόμα αξέχαστες στιγμές του παλιού ελληνικού σινεμά που μυρίζουν ατόφιο καλοκαίρι.

Τα αμμόλουτρα της μαμάς

Ο Κώστας Βουτσάς και η μάνα του από την Πόλη καταφθάνουν στην παραλία για αμμόλουτρα, και ακολουθεί επεισοδιακό φλερτ με την Μάρθα Καραγιάννη στη «Νύχτα Γάμου».



Ένας Πρίγκηψ στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Ξανά ο Κώστας Βουτσάς, εδώ ως «Ξυπόλητος πρίγκηψ» απολαμβάνει τα μπάνια του στον Αστέρα Βουλιαγμένης παρέα με την Μάρθα Καραγιάννη και την Ζωζώ Σαπουντζάκη.



Τον χειμώνα δεν τον θέλω!

Η Πόπη Μαρέλη και η παρέα της χορεύουν και τραγουδούν με φόντο μια πισίνα στην ταινία «Υπάρχει και Φιλότιμο». Ο απόλυτος ύμνος του παλιού ελληνικού καλοκαιρινού σινεμά.



Ας ήταν όλη η ζωή μου σαν και σήμερα, που είν' όλα γύρω μας και όμορφα και ήμερα

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τραγουδά τον σούπερ καλοκαιρινό «Γαϊδαράκο» του Χατζηδάκι, σε μια αξέχαστη σκηνή από την «Αλίκη στο Ναυτικό».



Η Ρένα και το Θαλάσσιο Σκι

Η απίστευτη Ρένα Βλαχοπούλου επιχειρεί να κάνει θαλάσσιο Σκι στη Βουλιαγμένη με απρόβλεπτα αποτελέσματα στο «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός». Προσέξτε στο τέλος τον Αλέκο Σακελλάριο σε cameo ρόλο να σχολιάζει την… πτώση της.



Ας’ το το χεράκι σου

Ακόμα ένα απόλυτο καλοκαιρινό άσμα σε ρομαντζάδα του Πέτρου Φυσσούν και Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Δόλωμα», με φόντο την όμορφη Ρόδο.



Μπανάκι στη Λούτσα

Τέσσερις κορασίδες κάνουν μπάνιο στη θάλασσα υπό το άγρυπνο βλέμμα του αυστηρού μπαμπά, Ορέστη Μακρή στη «Θεία από το Σικάγο».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v