Αυτή είναι η νέα ταινία που ετοιμάζει ο Λάνθιμος

Ο Γιώργος Λάνθιμος συμπράττει ξανά με τον Tony McNamara, σεναριογράφο του The Favourite, για το Hawkline Monster.
Αυτή είναι η νέα ταινία που ετοιμάζει ο Λάνθιμος
Λέγεται Hawkline Monster, είναι ένα γκόθικ γουέστερν μυθιστόρημα που έγραψε ο Richard Brautigan το 1974, και φέρνει πάλι τον Γιώργο Λάνθιμο στο πλευρό του Tony McNamara, σεναριογράφου του αριστουργηματικού και οσκαρούχου The Favourite. Αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρεις για τη νέα ταινία του Λάνθιμου.

Αν χρειάζεσαι και λεπτομέρειες, η υπόθεση έχει ως εξής: Δύο πιστολέρο προσλαμβάνονται από ένα 15χρονο κορίτσι για να σκοτώσουν το τέρας που κατοικεί στο υπόγειο της Miss Hawkline –εξ ου και ο τίτλος.

Το Χόλιγουντ φλερτάρει χρόνια με την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος: Μεταξύ των ονομάτων που έχουν κατά καιρούς ακουστεί για το σκηνοθετικό τιμόνι είναι και αυτά των Τιμ Μπάρτον και Χαλ Άσμπι. Ο δεύτερος μάλιστα σχεδίαζε να σκηνοθετήσει την ταινία με πρωταγωνιστές τους Τζακ Νίκολσον και Ντάστιν Χόφμαν.

Τα σχέδια, όμως, δεν τελειώνουν εδώ: Λίγο πριν τα Όσκαρ του 2019, έγινε γνωστό πως ο Λάνθιμος επρόκειτο να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «Pop. 1280» του Jim Thompson, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός διεφθαρμένου σερίφη, ενώ ένα δεύτερο πρότζεκτ, το «The Man in the Rockefeller Suit: The Astonishing Rise and Spectacular Fall of a Serial Imposter», που θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Mark Seal, ανακοινώθηκε επίσης τον περασμένο Νοέμβριο.

Ανυπομονούμε για όλα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v