Η Αθήνα αποκτά drive-in σινεμά

Τέλεια νέα για τους λάτρεις του κινηματογράφου, της απόστασης αλλά και της νοσταλγίας...
Η Αθήνα αποκτά drive-in σινεμά
Πολύς κόσμος αναρωτιόταν τι θα γίνει με τους κινηματογράφους στην εποχή του κορωνοϊού, και αρκετές φορές ακούστηκε το αστείο πως θα ήταν μια καλή εποχή για αναβίωση του drive-in, του νοσταλγικού σινεμά που πήγαινες και παρακολουθούσες την ταινία από το αυτοκίνητό σου.

Τώρα που η πανδημία έχει φέρει νέους κανόνες στην ζωή μας, πρέπει να προσέχουμε τα πάντα, και απ’ ό,τι φαίνεται η ιδέα για drive-in πέρασε κι από άλλα μυαλά, μιας και ανακοινώθηκαν όχι ένα, αλλά δύο καινούρια σινεμά που θα ανοίξουν σύντομα στην Αθήνα!

Το πρώτο λέγεται Άθενς Ντράιβ-ιν, και μέχρι στιγμής ξέρουμε πολύ λίγα για αυτό, εκτός από αυτό το countdown που εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα του. 



Μέσα από την σελίδα, μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την λειτουργία του, αλλά και για τις προβολές του. Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα πρότζεκτ ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου: ακόμα ένα drive-in στον τεράστιο, πανέμορφο χώρο του Γκολφ Γλυφάδας. «Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει».

Ακόμα καλύτερο νέο είναι πως το drive-in στο Γκολφ θα έχει δωρεάν είσοδο, και αντί εισιτηρίου, οι θεατές θα μπορούν να αφήνουν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου Γλυφάδας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v