Βίντεο κλαμπ σου φέρνει ταινίες στο σπίτι

Το Videorama φέρνει περισσότερους από 60.000 τίτλους ταινιών στην πόρτα μας, με ένα κλικ.
Βίντεο κλαμπ σου φέρνει ταινίες στο σπίτι
Είστε από εκείνους που κάθε εβδομάδα πήγαιναν ευλαβικά σε κάποιο από τα – ελάχιστα πλέον – βίντεο κλαμπ για να νοικιάσουν ταινίες;

Ε, τώρα που μένετε σπίτι δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες. Τα βίντεο κλαμπ Videorama προσφέρει μέσω της ιστοσελίδας του, τη δυνατότητα για online ενοικίασης ταινιών.

Τα βήματα για να παραγγείλετε είναι απλά:

1. Γράφεστε στο site

2. Ψάχνετε στο www.videorama.gr και βρίσκετε τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν.

3. Στέλνετε ένα e-mail στο [email protected] και γράφετε περισσότερες ταινίες από όσες θέλετε. Για παράδειγμα εάν θέλετε 5 ταινίες, θα πρέπει να στείλετε λίστα με τουλάχιστον 10 τίτλους.

4. Αν είστε μέλος σε κάποιο κατάστημα, γράφετε τον κωδικό ή το όνομα σας και σε ποιο κατάστημα είστε μέλος, μια διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή το email σας.

5. Η χρέωση είναι € 1,90 για κάθε ταινία και τις κρατάτε μέχρι 7 ημέρες, από την στιγμή που θα τις παραλάβετε. Η διάρκεια ενοικίασης μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα τον αριθμό ενοικιάσεων.

Για να παραγγείλετε online επιλέξτε το προϊόν «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ» τόσες φορές όσες και οι ταινίες που θέλετε να νοικιάσετε. Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή με e-banking, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι €3 (αποστολή €1,50 και επιστροφή €1,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε «ενοικίαση με πιστωτική».

Αν επιλέξετε αποστολή με αντικαταβολή, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι € 5 (αποστολή € 2,50 και επιστροφή € 2,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε «ενοικίαση με αντικαταβολή».

6. Μέσα σε κάθε αποστολή, θα βρίσκετε έτοιμη την διαδικασία επιστροφής.

Καλές προβολές!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v