Tέλειες ταινίες για να δεις όταν βαριέσαι

Θες να δεις κάτι απλό χωρίς πολλή σκέψη και να περάσεις καλά; Σου έχουμε τις καλύτερες επιλογές.
Tέλειες ταινίες για να δεις όταν βαριέσαι

Ωραίος ο Λιντς και ο Ταρκόφσκι, καλός ο Αγγελόπουλος και ο Αρονόφσκι. Όμως υπάρχουν φορές που θες να δεις κάτι που δε θα σε βάλει να σκεφτείς ιδιαίτερα, μια ταινία απολαυστική, αλλά απλή και κατανοητή, που όμως θα σε κρατήσει.

Για όλες εκείνες τις φορές λοιπόν, οι παρακάτω ταινίες είναι ό,τι πρέπει.

Taken (2008)



Όταν η κόρη του Μπράιαν Μιλς, πρώην μυστικού πράκτορα, απάγεται από την αλβανική μαφία του Παρισιού, εκείνος είναι ο μόνος που μπορεί να τη σώσει. Φοβερό σασπένς, σφιχτοδεμένο σενάριο, άφθονη δράση και καλές ερμηνείες σε μια ταινία ορόσημο του είδους.

A Quiet Place (2018)



Κάπου στο μέλλον, μια οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει μόνη της σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα που επιτίθενται σε οτιδήποτε κάνει θόρυβο. Ένα απίστευτα υποβλητικό και… σιωπηλό θρίλερ που θα σας κρατήσει με κομμένη την ανάσα μέχρι το τέλος του.

Ready Player One (2018)



Όταν ο ιδρυτής ενός πετυχημένου video game εικονικής πραγματικότητας πεθαίνει, προκαλεί τους gamers να βρουν ένα καλά κρυμμένο easter egg και να κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία του. Ο 71χρονος Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί με το κέφι ενός 18χρονου ένα διασκεδαστικό φόρο τιμής στην ποπ κουλτούρα των 70s και 80s.

Men in Black (1997)



Δύο άντρες μέλη μιας μυστικής υπηρεσίας της Αμερικανικής κυβέρνησης, παρακολουθούν κινήσεις των εξωγήινων και επεμβαίνουν όταν αυτές γίνονται επικίνδυνες για τη Γη. Τόμι Λι Τζόουνς και Γουίλ Σμιθ προσφέρουν απλόχερα γέλιο και δράση σε μια από τις κορυφαίες κωμωδίες επιστημονικής φαντασίας.

21 Jump Street (2012)



Δύο ανεπίδεκτοι μαθήσεως αστυνομικοί, αναγκάζονται να υποδυθούν τους μαθητές λυκείου για να εξαρθρώσουν μια σπείρα ναρκωτικών. Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές των 80’s αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια στην μεγάλη οθόνη με μπόλικο χαβαλέ και ένα ταιριαστό (και αταίριαστο) δίδυμο.

Speed (1994)



Ένας παρανοϊκός τοποθετεί βόμβα σε ένα αστικό λεωφορείο, ρυθμίζοντάς την έτσι ώστε να εκραγεί, αν η ταχύτητα του εν κινήσει οχήματος, που είναι γεμάτο αθώους επιβάτες, πέσει κάτω από τα 50 μίλια την ώρα. Μια απολαυστική και σπιντάτη περιπέτεια αγωνίας που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα.

Shaun Of The Dead (2004)



Ένας νορμάλ Άγγλος που βιώνει ερωτική απογοήτευση αναζητά παρηγοριά στην παρέα του ξεκαρδιστικού, ρέμπελου φίλου του Ed, όμως η πόλη τους κυριεύεται από τρομακτικά ζόμπι. Μια τρελή κωμωδία τρόμου, με άφθονο βρετανικό και μαύρο χιούμορ και έναν απολαυστικό πρωταγωνιστή.

Qu'Est-ce qu'on a Fait au Bon Dieu? (2014)



Οι καθολικοί Γάλλοι αστοί Βερνέιγ προσπαθούν να συμβιβαστούν με την ιδέα πως έχουν για γαμπρούς έναν Εβραίο, έναν Άραβα κι έναν Κινέζο. Όταν στην εξίσωση μπει και ένας Αφρικανός, τα πράγματα ξεφεύγουν. Γαλλική κωμωδία που έσπασε ταμεία και εγγυάται γέλιο μέχρι δακρύων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v