Βιβλία από 0,50€ στην Πλατεία Κοτζιά

Περισσότερα από μισό εκατομμύριο βιβλία σε τιμές που ξεκινούν από 0,50€ μας περιμένουν από σήμερα ως τις 5 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Κοτζιά.
Βιβλία από 0,50€ στην Πλατεία Κοτζιά
Ανοίγει σήμερα τις πύλες του, για 18η συνεχή χρονιά, το πολυσυζητημένο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά. Με την συμμετοχή 180 εκδοτών, και με περισσότερους από 500.000 τίτλους βιβλίων που περιλαμβάνουν… τα πάντα, από λογοτεχνία και ποίηση μέχρι συνταγές μαγειρικής και παιδικά βιβλία, το παζάρι που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη φορά στην Πλατεία Κοτζιά –μετά τη μετακόμισή του από την Κλαυθμώνος– θα διαρκέσει είκοσι μέρες, ως τις 5 Φεβρουαρίου.

Τα βιβλία που βρίσκουμε στο καθιερωμένο Παζάρι Ββλίου έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Οι δε τιμές τους ξεκινούν από μόλις… 50 λεπτά!

Το Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά θα λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως και Κυριακή, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η κεντρική είσοδος είναι από την Οδό Αθηνάς (μπροστά από το Δημαρχείο)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v