"Πάρ’τα μωρή άνεργη": Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου της Κυριακής Μαγεμένη

Στο βιβλίο της Κυριακής Μαγεμένη θα συναντήσετε όλα αυτά που καθημερινά σας βγάζουν έξω από τα ρούχα σας -κυριολεκτικά και μεταφορικά- διαπιστώνοντας πως... δεν είστε μόνοι! Απολαυστικό και άκρως καυστικό, περιμένει να γίνει δικό σας αν δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου είναι οι:
Χρύσα Νάση, Γεωργία Σταθοπούλου, Χριστίνα Μπέλλου, Θεοδώρα Χυτούδη, Κώστας Ούτσιος, Σοφία Τουμπακάρη, Χαρίκλεια-Αναστασία Στασινού, Βασιλική Ιωάννου, Ανδρέας Παπαθωμάς, Σπύρος Χονδρογιάννης.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να μπινελικώσεις τον μπουρτζόβλαχο διευθυντή σου και ιδιοκτήτη Hummer -δεν βγαίνω-πρέπει-να-γίνουν-περικοπές; Θέλεις να κατεβάσεις τη σκυλόφατσα της γριάς ιδιαιτέρας, κάτοικο Ξεραΐλας & Απάρτου γωνία, που Ο Θεός σου έκοψε ένσημα για να της δίνει κόμπλεξ; Γουστάρεις να ξεφτιλίσεις τον πρώην σου τον νυν και τον επόμενο που δεν του σηκώνεται ούτε με zeppelin;; Πάρε με τώρα, τα έχω όλα!

Στο πρώτο τρελοβιβλίο της Κυριακής Μαγεμένη με τίτλο «Πάρ’τα μωρή άνεργη» η κατάσταση ξεφεύγει πέρα από κάθε βιογραφικό για να καταλήξει στη χέστρα της συγγραφέως. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Falimento Books” (www.kapsimi.gr), μπορείς να πάρεις μια δωρεάν γεύση διαβάζοντας τις πρώτες σελίδες του βιβλίου εδώ και να το αγοράσεις εδώ ενώ πληροφορίες για τα υπόλοιπα σημεία διάθεσης μαζί με άφθονα μπινελίκια, θα βρείς στο προσωπικό της ιστολόγιο «Η Μάγισσα Κίρκη και τα γουρούνια».

Επιπλέον συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη σχετική φόρμα διαγωνισμού, μπαίνεις στην κλήρωση για δέκα βιβλία τα οποία οι δέκα τυχεροί θα μπορούν να παραλάβουν από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου Ζωοδόχου Πηγής 55-57 Εξάρχεια, τηλ. 210 38 13 838 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ.-17.00 μ.μ.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από αυτή τη σελίδα και στη σελίδα των διαγωνισμών την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011.

Εάν σκοπεύεις να το πάρεις και μετά να το κάνεις διανομή σε όλο σου το σόι, σταμάτα. Η πειρατεία σκοτώνει την Κυριακή!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v