Κερδίστε νέα βιβλία από το In2life

Ο διαγωνισμός βιβλίων που θα διαρκέσει όλον τον Ιούλιο συνεχίζεται με μεγάλους εκδοτικούς οίκους να χαρίζουν στους τυχερούς αναγνώστες του In2life κάποιες από τις πιο αξιόλογες εκδόσεις τους. Δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς.
Κερδίστε νέα βιβλία από το In2life
Οι τυχεροί αναγνώστες της δεύτερης εβδομάδας που κερδίζουν βιβλία είναι οι:
To βιβλίο «Κρυμμένο στο Αιγαίο» των εκδόσεων Πατάκη κερδίζουν οι: Δέσποινα Παντέλογλου, Νιόβη Αλιφεροπούλου.
Το βιβλίο «Εμμονές και Ληγμένες Αγάπες» των εκδόσεων Ψυχογιός κερδίζουν οι: Αναστασία Φριτάκη, Θεοδώρα Χατζηβασίλογλου.
Το βιβλίο «Αντιμέτωποι με το χθες» των εκδόσεων Ωκεανίδα κερδίζουν οι: Εύη Μητροσύλη, Ειρήνη Καπάτου.
Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό e-mail.

Το νέο ρομαντικό μυθιστόρημα της Άννας Γαλανού από τις εκδόσεις Ωκεανίδα, την αληθινή ιστορία του Μιχάλη Κουτλάκη αφηγείται η Σοφία Παπαϊωάννου μέσω των εκδόσεων Πατάκη, ενώ οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν την Ελένη Δαφνίδη με την ιστορία δύο γυναικών που θα συναντηθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες… Τρία ενδιαφέροντα μυθιστορήματα από Έλληνες συγγραφείς περιμένουν αυτή την εβδομάδα τους τυχερούς αναγνώστες του In2life που θα δηλώσουν συμμετοχή στους παρακάτω διαγωνισμούς.

Ο διαγωνισμός αυτής της εβδομάδας θα λήξει την Δευτέρα 18 Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.

Εκδόσεις Ωκεανίδα 
«Αντιμέτωποι με το χθες», της Άννας Γαλανού
(σελίδες: 512, τιμή: 18 ευρώ)
Η ερωτική σχέση της Ερατώς και του Αντρέα είναι εξαρχής αδιέξοδη. Τα γεγονότα που μεσολάβησαν ανάμεσά τους είναι τραγικά και τα εμπόδια που υπάρχουν φαντάζουν ανυπέρβλητα τείχη. Ο Αντρέας προσπαθεί να κερδίσει τη χαμένη πίστη και την αγάπη της Ερατώς χρησιμοποιώντας λάθος τρόπους. Αυτή πάλι φοβάται να παραδεχτεί τα αισθήματά της κι αποφασίζει ξαφνικά να κάνει ένα μεγάλο βήμα, μια μεγάλη ανατροπή, που επηρεάζει τη ζωή όλων τους. Φεύγει κι αφήνει πίσω της όλα αυτά που την πληγώνουν και δεν θέλει να τα θυμάται.

Η Θάλεια, φίλη της και αδελφή του Αντρέα, προσπαθεί να βοηθήσει, χωρίς οι προσπάθειές της να έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζει κι αυτή έντονες καταστάσεις στη σχέση της με τον Πέτρο, αλλά η μεγάλη αγάπη που τους δένει τους κρατά ενωμένους μέχρι την τελική δικαίωση.

Κρυμμένα μυστικά, έρωτες, λάθη, ψέματα, μίσος και... θάνατος. Δρόμοι που χωρίζουν και διασταυρώνονται ξανά, αγάπες που αντέχουν στο χρόνο και δικαιώνονται.

Εκδόσεις Πατάκη
«Κρυμμένο στο Αιγαίο - Η αληθινή ιστορία του Μιχάλη Κουτλάκη», της Σοφίας Παπαϊωάννου
(σελίδες: 328, τιμή: 14 ευρώ)
Η γιαγιά µου έκρυβε πάντα στον κόρφο της, δεµένο στον στηθόδεσµό της, το κλειδί της βαλίτσας µε τα πράγματα του Μιχάλη. Άνοιγε τις νύχτες τη βαλίτσα, χάιδευε τα αντικείμενα και έκλαιγε. Πίστευε ότι ο γιος της είναι ζωντανός και τον περίμενε.
Πέθανε µε τον καημό ότι δεν τον βρήκε ποτέ.

Τον Απρίλιο του 1943 ο νεαρός Μιχάλης Κουτλάκης, γιος του δηµάρχου της Κάσου, συλλαμβάνεται από Ιταλούς στρατιώτες και οδηγείται στη φυλακή της Ρόδου. Είναι η τελευταία φορά που η οικογένειά του τον βλέπει ζωντανό. Όλο το νησί γνωρίζει τον λόγο της σύλληψής του, αλλά κανείς δε µιλά. Ο χαµός του Μιχάλη θα παραµείνει από τότε το πιο καλά φυλαγµένο µυστικό της Κάσου.

Επτά δεκαετίες µετά, η δηµοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου και η οικογένεια του Μιχάλη ανοίγουν ένα κλεµµένο κουτί και ξεκινούν να ξετυλίγουν την ιστορία. Ψάχνουν τα ιταλικά µυστικά αρχεία της Δωδεκανήσου, τα γερµανικά στρατιωτικά αρχεία του Δευτέρου Παγκοσµίου Πολέµου, ντοκουµέντα της εποχής, συναντούν σε όλη την Ελλάδα δεκάδες ανθρώπους που γνώριζαν τον Μιχάλη και µαθαίνουν τι πραγµατικά συνέβη στον Δωδεκανήσιο ήρωα. Αποκαλύπτεται µια ιστορία που µπλέκει τα γεγονότα του µικρού νησιού µε τις πιο σηµαντικές στιγµές της νεότερης Ελλάδας και την παγκόσµια µοίρα. Ένα βιβλίο γραµµένο µε συγκίνηση για την Ελλάδα, τη θάλασσά της και έναν νέο που τα είχε όλα, αλλά διάλεξε να παλέψει για ένα ιδανικό.

Εκδόσεις Ψυχογιός
«Εμμονές και ληγμένες αγάπες», της Ελένης Δαφνίδη
(σελίδες: 424, τιμή: 16,60 ευρώ)
Ευγενία: Πρέπει να έχω την κατάρα της κυρίας Χάβισαμ από τις Μεγάλες Προσδοκίες. Είμαι καταδικασμένη να περιμένω έναν άντρα ο οποίος δεν εμφανίζεται ποτέ. Ίσως πρέπει να δεχτώ τη μοίρα μου, να εφοδιαστώ με μια κουνιστή καρέκλα, να κλειστώ μέσα σ’ ένα δωμάτιο και να κουνιέμαι ανάμεσα σε ιστούς αράχνης και κουβάδες σκόνης, παύοντας να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου προγραμματίζοντας αδιέξοδες συναντήσεις…

Αλεξάνδρα: Ίσως είναι καιρός να δηλώσω παραίτηση απ’ τη δουλειά, να μελετήσω τα πάντα γύρω απ’ τη δύναμη του μυαλού κι έπειτα να αυτοσυγκεντρωθώ για μέρες ολόκληρες μπροστά απ’ την ανοιχτή τηλεόραση, με στόχο ο Λούις Μάριο να πηδήξει μέσα απ’ την οθόνη και να μου δηλώσει γονυπετής ότι εγώ είμαι το πεπρωμένο του στη ζωή και όχι η Κορίνα η αγριόγατα. Στην πραγματικότητα, η προσκόλληση στην τηλεόραση μου δίνει το ελαφρυντικό για την ανύπαρκτη κοινωνική ζωή μου: θα μπορούσα να έχω κοινωνική ζωή αν το επεδίωκα. Απλώς δεν ήθελα να χάσω το επόμενο επεισόδιο.

Η Ευγενία βιώνει τη μοναξιά της παράνομης σχέσης. Η Αλεξάνδρα δραπετεύει διαρκώς στη ζωηρή φαντασία της. Δύο γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, που αναζητούν μία νέα αρχή.
Μόνο που όταν η ευχή τους εκπληρώνεται, οι δρόμοι τους συναντιούνται στον ίδιο άντρα…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v