Κερδίστε βιβλία από το In2life

Οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι της Ελλάδας παρουσιάζουν τίτλους από τα πιο ενδιαφέροντα νέα μυθιστορήματά τους (και όχι μόνο), ενώ κάθε εβδομάδα θα προσφέρουν αντίτυπα στους αναγνώστες του In2life. Δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς.
Κερδίστε βιβλία από το In2life
Οι τυχεροί αναγνώστες της πρώτης εβδομάδας που κερδίζουν βιβλία έχουν ως εξής:
Το βιβλίο «Πεθαίνω για’σένα» των εκδόσεων Καστανιώτη κερδίζουν οι: Άννα-Μαρία Παπαδοπούλου, Φωτεινή Αυγίκου και Κατερίνα Σταματίου
Το βιβλίο «Ο ένοικος» των εκδόσεων Πατάκη κερδίζουν οι: Ναταλία Βέλγου και Αναστάσιος Καλατζής
Το βιβλίο «Έγκλημα στην Παλαιών Πατρών Γερμανού» των εκδόσεων Ψυχογιός κερδίζουν οι: Αναστασία Παντικίδου και Τζένη Περβίζου.
Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό e-mail.

Το νέο ρομαντικό μυθιστόρημα της Ντόρας Γιαννακοπούλου από τις εκδόσεις Καστανιώτη, ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα του Χαβιέρ Θέρκας σε επανέκδοση από τις εκδόσεις Πατάκη και το ολοκαίνουργιο, αγωνιώδες αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιώργου Πολυράκη από τις εκδόσεις Ψυχογιός, περιμένουν τους τυχερούς αναγνώστες του In2life, προκειμένου να γεμίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους στις καλοκαιρινές διακοπές.

Δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς που ακολουθούν την κάθε βιβλιοπαρουσίαση και μείνετε online μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011, οπότε θα ανακοινωθούν οι πρώτοι νικητές μιας σειράς διαγωνισμών που θα συνεχιστούν όλον τον Ιούλιο, με διαφορετικούς τίτλους κάθε εβδομάδα.

Εκδόσεις Καστανιώτη 
«Πεθαίνω για’σένα», της Ντόρας Γιαννακοπούλου
(σελίδες 224, τιμή: 15 ευρώ)
Ένας ρομαντικός ντετέκτιβ είναι κρυφά και απελπισμένα ερωτευμένος με μια παντρεμένη φίλη του, διάσημη ηθοποιό. Όμως κι εκείνη, από την πλευρά της, κρύβει το δικό της σκοτεινό παρελθόν, που δεν μπορεί ν’ αποκαλύψει σε κανέναν, για να μη διαλύσει την καριέρα της και την οικογένειά της. Ώσπου μια μέρα βρίσκει μια φωτογραφία που απειλεί να ταράξει την οικογενειακή της γαλήνη για πάντα. Τι έδειχνε εκείνη η φωτογραφία; Και ποιος να την έστειλε; Πώς συνδέονται ένας φόνος και μια μοιχεία με μια ανομολόγητη αγάπη; Υπάρχουν αλήθειες που δε λέγονται; Μήπως η ευτυχία δε βρίσκεται μόνο στην αλήθεια; Μπορείς, πεθαίνοντας για μια γυναίκα, να βγεις ζωντανός; Κανείς δε μοιάζει ικανός ν’ απαντήσει σε τόσα ερωτήματα. Μόνο ένας ερωτευμένος κυνηγός του μυστηρίου μπορεί να τα καταφέρει. Και ο ήρωας αυτού του βιβλίου δεν το έχει μόνο στο αίμα του, το έχει και στην καρδιά του...

Εκδόσεις Πατάκη
«Ο ένοικος», του Χαβιέρ Θέρκας
(Μετάφραση: Ιφιγένεια Ντούμη, σελίδες: 168, τιμή: 9,50 ευρώ)
Ο Ένοικος, γραμμένος τη δεκαετία του ογδόντα, είναι ένα σπουδαίο μυθιστόρημα, στο οποίο υπάρχουν ήδη πολλά από τα μοτίβα που θα συναντήσει ο αναγνώστης στους Στρατιώτες της Σαλαμίνας, το μυθιστόρημα που έκανε τον συγγραφέα του διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Τη μέρα που γνωρίζει τον Ντάνιελ Μπέρκοβιτς, καινούριο του γείτονα και μη αναμενόμενο συνάδελφο, ο Μάριο Ρότα παθαίνει διάστρεμμα. Τα δύο αυτά συμβάντα σηματοδοτούν την εισβολή κακοτυχίας και αναστάτωσης στη μονότονη ζωή του καθηγητή φωνολογίας ενός πανεπιστημίου της μεσοδυτικής Αμερικής, κυρίως όμως πυροδοτούν έναν ανατριχιαστικό εφιάλτη γεμάτο απειλές, οιωνούς και σημάδια. Ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να συντροφέψει τον Ρότα μέχρι το εκπληκτικό τέλος της περιπέτειάς του.

Εκδόσεις Ψυχογιός
«Έγκλημα στην Παλαιών Πατρών Γερμανού», του Γιώργου Πολυράκη
(σελίδες: 400, τιμή: 16,60 ευρώ)
Στη Θεσσαλονίκη του σήμερα, μια νύχτα κοντά στο ξημέρωμα που η Παλαιών Πατρών Γερμανού είναι βυθισμένη στο σκοτάδι, ο στρατιωτικός γιατρός Άγγελος Μάνεσης βλέπει, από το μπαλκόνι του, στο απέναντι πεζοδρόμιο την ακίνητη σιλουέτα ενός άντρα• ο Άγγελος Μάνεσης πιστεύει ότι ο άγνωστος παρακολουθεί το διαμέρισμά του. Λίγο αργότερα συναντιέται μπροστά στο ασανσέρ με μια νέα γυναίκα, που του θυμίζει έντονα την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Δεσμώτης του Ιλίγγου» του Χίτσκοκ. Όταν ξημερώνει, ένας επιχειρηματίας που μένει στον ίδιο όροφο με το γιατρό βρίσκεται άγρια δολοφονημένος στο κρεβάτι του. Από εκείνη τη στιγμή και η δική του ζωή μπαίνει σε θανάσιμο κίνδυνο. Έτσι αρχίζει μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου, αγωνίας και έρωτα, που εκτυλίσσεται στους δρόμους και στις πλατείες της ερωτικής Θεσσαλονίκης, στα «Λουλουδάδικα» με τις μυρωδιές του φρεσκοκομμένου καφέ και στις ακτές της Αγίας Τριάδας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v