15+1 βιβλιοθήκες που θέλουμε επειγόντως στο σπίτι μας

Αν έχεις όνειρο να αποκτήσεις κάποια στιγμή τη βιβλιοθήκη των ονείρων σου, ετοιμάσου να σκάσεις από τη ζήλια σου με αυτές που βρήκαμε.
15+1 βιβλιοθήκες που θέλουμε επειγόντως στο σπίτι μας

Κάθε βιβλιόφιλος που σέβεται τον εαυτό του, έχει όνειρο να αποκτήσει κάποια στιγμή τη βιβλιοθήκη των ονείρων του. Εμείς λοιπόν, βρήκαμε για τα μάτια του και μόνο τις καλύτερες βιβλιοθήκες που ούτε ο πιο εμπνευσμένος νους δεν μπορούσε να σκεφτεί.

Άμα ο αρχιτέκτονας έχει κέφιαΠως τα ξεσκονίζεις τόσα βιβλία διάολε;

Δεν σε χάλασε η θέα!Όταν μεγαλώσουμε θέλουμε να γίνουμε Neil Gaiman. Ή έστω η βιβλιοθήκη του.Η φινέτσα προσωποποιημένηΈλα μια βόλτα στου George Lucas τη βιβλιοθήκη αν σου βαστάειΑγάπη μου μήπως μπορείς να μου πιάσεις την Ιλιάδα;Στην Ιαπωνία το ζουν αληθινάΚι αν είναι μίνιμαλ μην την φοβάσαιΠόσο ενοίκιο δίνεις εδώ μάστορα;Έχεις ποτέ ερωτευτεί με την πρώτη ματιά βιβλιοθήκη;Θα κάτσουμε εδώ σε μια γωνιά και θα κλαίμε σε εμβρυακή στάση από τη ζήλια μαςΣτου Νταλί τη βιβλιοθήκη να πάμε ρε παιδιά όταν τελειώσει το lockdownΈνας μικρός παράδεισος για τα βιβλία, τίποτα σπουδαίοΚάτω από τη σκάλα σου έχω ένα μυστικόΔεν είναι κάτι η καρδούλα μας που πετάρισε από συγκίνησηΈνα βράδυ μονάχα θα κοιμηθούμε και μετά θα φύγουμε, το υποσχόμαστε!
  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v